Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ζήκος: «Εύχομαι να… σπάει ταβάνια ο Αστέρας»

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Στάικου Βεργέτη μοίρασε ευχαριστίες σε όλους με όσους συνεργάστηκε στην θητεία του στους Αρκάδες
Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη συνεργασία του με τους διοικούντες, το τεχνικό επιτελείο αλλά και για τη στήριξη του κόσμου ο Ανδρέας Ζήκος ευχήθηκε στον Αστέρα Τρίπολης να συνεχίσει να… σπάει ταβάνια κατακτώντας ακόμη περισσότερους στόχους.

Αναλυτικά στην επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Στάικου Βεργέτη, ανέφερε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ που με δέχθηκε στην οικογένεια του, ιδιαίτερα τους άξιους ιδιοκτήτες της ομάδας κύριους Μπάκο και Καϋμενάκη που όλα αυτά τα χρόνια με πρόγραμμα και μεθοδικότητα έχουν δημιουργήσει ένα πάρα πολύ δυνατό κλαμπ που διεκδικεί διακρίσεις και στόχους με επιτυχία.
Την διοίκηση τους κυρίους Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια με επιτυχία, τον προπονητή του συλλόγου Στάικο Βεργέτη με τον οποίο από την πρώτη στιγμή είχαμε μία άριστη συνεργασία, το τεχνικό τιμ που δούλευε με πάθος για την ετοιμότητα της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές που είναι και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας αποδεικνύοντας ότι άξια βρίσκονται σε αυτήν. Τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και όλο το προσωπικό με το οποίο ζήσαμε ιστορικές στιγμές με τις επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Κυρίως όμως, ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε και στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια με πάθος, ειλικρίνεια και πίστη, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να το κάνουν με την ίδια θέρμη.
Τέλος, εύχομαι να συνεχίσει ο σύλλογος την ανοδική του πορεία σπάζοντας ταβάνια και κατακτώντας όλο και ψηλότερους στόχους φτάνοντας εκεί που επιθυμούμε όλοι μας στην κορυφή! Ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χαρίσατε! Με εκτίμηση, Ανδρέας Ζήκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου