Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3ος ΟΜΙΛΟΣ): Επιστρέφει στον Ζακυνθιακό ο Διονύσης Μαλαφούρης! - "Δεν έχουμε πρόταση" λένε στον Λεβάντε

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport.gr ο έμπειρος επιθετικός του Α.Ο. Λεβάντε επιστρέφει στην ομάδα που πήρε πέρυσι το νταμπλ και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό! 
Ο προπονητής του Ζακυνθιακού, Σπύρος Αντωνόπουλος βλέποντας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα ζήτησε από τη διοίκηση ενίσχυση στη θέση αυτή.

Τον Μαλαφούρη τον ήξερε από τα φιλικά που είχε δώσει πέρυσι η ομάδα του (Νίκη Τραγανού) αλλά ήθελε να τον δει σε τι κατάσταση βρίσκετε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Έτσι προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι για σήμερα, με τον Μαλαφούρη να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ηλείο προπονητή!
Έτσι, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα, από την οποία... έλειψε μόλις 6 μήνες, αφού δεν ήταν στα πλάνα του πρώην προπονητή, Σάββα Καρυπίδη και υπέγραψε στον ΑΟ Λεβάντε (πρωταγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου).

ΩΡΑ 17:30 
Επικοινωνήσαμε με τη διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε και όμως μας ενημέρωσαν δεν έχουν πρόταση από τη διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού για τον παίκτη.
Μάλιστα, όπως μας τόνισαν η ομάδα μετά τους Δημήτρη Μαρκαντωνάτο και Σαδίκ Μπαλαράμπε, που πήραν μετεγγραφή, έχει αποδυναμωθεί και είναοι δύσκολο να φύγει κι άλλος παίκτης!

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου