Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Μια ανάσα από Δάρλα ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι του Βόλου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 31χρονο ακραίο αμυντικό και ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την απόκτησή του.

Ανοίγει η όρεξη σιγά-σιγά στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει δυνατά ως το τέλος και να διεκδικήσει την υπέρβαση στα play off ανόδου. Έτσι, οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι φέρονται να ετοιμάζουν... ντεμαράζ στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου!

Σε αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες θέλουν τον βολιώτικο σύλλογο να διεκδικεί με αξιώσεις τον Φίλιππο Δάρλα! Ο λόγος για τον 31χρονο Αγρινιώτη ακραίο μπακ, ο οποίος αν και συμφώνησε στις αρχές Δεκέμβρη με τον Άρη, δεν φαίνεται να βρίσκεται στο πλάνο της νέας ιδιοκτησίας κι έτσι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι, εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον οποίο ο Δάρλας έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις κι αναμένεται σύντομα να υπογράψει και το συμβόλαό του!
Ο Δάρλας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό, συνέχισε στον Παναθηναϊκό και πέρασε από Καλλιθέα, Μαρκό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΟΚ, Μπρεστ, Ατρόμητο, Εργοτέλη και ξανά Παναιτωλικό!

πηγή:  mikriliga.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου