Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ποιες ομάδες πήραν τα πρώτα εισιτήρια

Το... εισιτήριο για τους «16» πανηγύρισαν Λεβαδειακός, Ηρακλής, Βέροια, Απόλλων Σμ., Αστέρας Τρ. και Τύρναβος - Συνέχεια στο Κύπελλο με Κέρκυρα - ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 1926 - Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις και σχολιάστε στο Onsports

Στον 4ο όμιλο, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πανηγύρισαν οι Λεβαδειακός και Ηρακλής. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε τη νίκη 2-0 στις Σέρρες επί του τοπικού Εθνικού και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο «Γηραιός» πήρε την ισοπαλία 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά και ακολουθεί… τους «πράσινους» της Λιβαδειάς.


Στον 6ο όμιλο, βολική… ισοπαλία για Βέροια και Απόλλωνα Σμύρνης, που έμειναν στο 1-1 και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς η Ερμιονίδα επιβλήθηκε 2-0 του Εργοτέλη και του… έκοψε τα όνειρα.

Στον 7ο όμιλο, ο Αστέρας Τρίπολης δεν έκανε το… δώρο στην ΑΕΛ Καλλονή, με τον Τύρναβο να παίρνει πολύτιμο βαθμό. Οι Θεσσαλοί έμειναν στο 1-1 με τους Αρκάδες και πανηγύρισαν την πρόκριση, παρά τη νίκη της ΑΕΛ Καλλονής 5-0 επί του Αιγινιακού.

Αυτή την ώρα, διεξάγονται τα παιχνίδια του 2ου ομίλου, όπου η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Απόλλωνα 1926, ενώ στις 19:30 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, ο Φωστήρας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον Ταύρο και ο Πανιώνιος την Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη.


Δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου