Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τι ζητάει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή

Αμέσως μετά την ανακοίνωση Υπουργοποίησης του Σταύρου Κοντονή, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Νιοτόπουλος, από το εξωτερικό ευρισκόμενος του έστειλε τα συγχαρητήρια του αλλά ταυτόχρονα και τις διεκδικήσεις της Ζακύνθου που συνδέονται άμεσα με τις νέες αρμοδιότητες του κ.Κοντονή.
Χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει:

«Φίλε και συναγωνιστή Σταύρο,
Ευχές και θερμά συγχαρητήρια, για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις από τη νέα σου θέση για το καλό της πατρίδας και της Ζακύνθου μας.
Και για να μην σ αφήσω ούτε καφέ να πιείς στο νέο σου γραφείο και να μην μας προλάβουν άλλοι όπως κάθε φορά γίνεται σου στέλνω τα πρώτα αιτήματα :
Η Ζάκυνθος χρειάζεται
Κολυμβητήριο

Γήπεδα τένις

Φωτισμό και εξέδρες στο γήπεδο

και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα σου στείλουμε τα 
 αιτήματα αργότερα.
 
Για να μη νομίζεις ότι υπάρχει ανοχή και χρόνος προσαρμογής ….!!!!
Κύριε Υπουργέ,
οι ελπίδες και οι προσδοκίες του λαού μας είναι μεγάλες, αλλά είμαι βέβαιος ότι και εσείς προσωπικά αλλά και η κυβέρνηση όπως παρουσιάστηκε σήμερα θα δουλέψετε και θα πετύχετε πραγματικά να μην ξανά αισθανθεί ο λαός μας ως ο "πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος" όπως η λαϊκή μούσα τραγουδά.
Διαβάζοντας τον διεθνή τύπο και παρακολουθώντας τα δικά μας μέσα ενημέρωσης σας βεβαιώ ότι τα μάτια του πλανήτη είναι στραμμένα πάνω μας, όσο και ν΄ ακούγεται υπερβολικό.
Δεν πρέπει με κανένα τρόπο να επιτρέψουμε να διαψευστούν οι ελπίδες του λαού μας.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας όπως και όλος ο ζακυνθινός λαός.
Εύχομαι ο Άγιος μας να προστατεύει κάθε βήμα σας, να είσαστε πάντα γερός και η εμπιστοσύνη, οι ανάγκες και η αγάπη του λαού μας να φωτίζουν το δρόμο σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου