Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΟΦΗ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Δεν έγινε δεκτή η αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα ασφαλιστικά απέναντι στη Super League από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, που αποφάσισε την Τρίτη (13/1) απλά να «παγώσει» τις διεκδικήσεις των πιστωτών μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στις 13 Φεβρουαρίου.
Το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημα που αφορούσε τη Super League και την ΕΠΟ όπου ο ΟΦΗ ζητούσε να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα σε σχέση με τις αθλητικές ποινές που μπορεί να του επιβληθούν. Εντός της ημέρας συνεδριάσει η Super League με κυρίαρχο θέμα τις εξελίξεις στον ΟΦΗ, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία... Αντίθετα, «πάγωσε» ως τη ζητήση των ασφαλιστικών μέτρων στις 13/2 τις απαιτήσεις των πιστωτών, ενώ καλούνται να παρασταθούν στη διαδικασία εκείνης της ημέρας, δημόσιο, ΙΚΑ, πιστωτές και ποδοσφαιριστές. Αυτή η απόφαση δίνει ανάσα στους Κρητικούς ως τον επόμενο μήνα και σε αυτό το διάστημα η ομάδα έχει την ευκαιρία να βρει λύσεις για τα οικονομικά της προβλήματα, αρκεί να αποφύγει τα χειρότερα από τη Λίγκα...

Αναλυτικά η απόφαση:
«Διατάσσει την αναστολή των ατομικών διώξεων σε βάρος του ΟΦΗ μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών στις 13/2 και υπό τον όρο να παρασταθούν στο δικαστήριο το ελληνικό δημόσιο το ΙΚΑ, πιστωτές και ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου