Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ: Απειλείται με αφαίρεση βαθμών!

Mε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών κινδυνεύει ο Ηρακλής λόγω οφειλών στον πρώην παίκτη του, Ντάνι Λόπεθ. Μάλιστα η ΦΙΦΑ έχει ήδη αποστείλει σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια ζητώντας να επικυρωθεί η ποινή.
Δεν φαίνεται να γλιτώνει την αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League ο Ηρακλής. Κι αυτό, καθώς υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της FIFA, σύμφωνα με την οποία ο «Γηραιός» δεν έχει πληρώσει τα χρήματα που οφείλονται στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντάνι Λόπεθ.

Στον Ηρακλή υποστηρίζουν πως έχουν διακανονίσει την οφειλή και δεν συντρέχει κίνδυνος η ομάδα να χάσει τρεις βαθμούς.  «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η οφειλή έχει τακτοποιηθεί. Τόσο ο Ντάνι Λόπεθ, όσο και ο Ισαάκ, έχουν εισπράξει τα χρήματα που τους οφείλονταν», ανέφερε ο άνθρωπος των "κυανόλευκων", Μάκης Σεντελίδης.
H ΠΑΕ Ηρακλής από την πλευρά της αναφέρει ότι κατέβαλλε συνολικά ένα ποσό που ξεπερνάει τις 32.000 ευρώ στους δύο παίκτες και παρουσίασε στην συνεδρίαση της Football League το αποδεικτικό πληρωμής των παικτών και ζήτησε αναβολή 15 ημερών, ώστε να φτάσει το σχετικό έγγραφο της ΦΙΦΑ.
Πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τους εκπροσώπους των υπολοίπων ΠΑΕ (απουσίαζε η Λάρισα και η Λαμία). Το θέμα θα απασχολήσει την διοργανώτρια στο προσεχές Δ.Σ.

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου