Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σ.Δ.Π. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Δεν ξανασφυρίζουμε τον Παναρτεμισιακό για φέτος»!

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Παναρτεμισιακού Α.Ο., Μπάμπη Ραυτόπουλου, εναντίον τριών διαιτητών (Μπέη, Λιβέρη και Κωστάκη) ανάγκασε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ζακύνθου να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση όπου τονίζουν ότι στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος δεν πρόκειται να σφυρίξουν αγώνες της ομάδας των Λαγκαδακίων! Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Σ.Δ.Π. Ζακύνθου ενημερώνει ότι μετά από κλήση που έγινε με ανακοίνωση μας στα ΜΜΕ να μας προσκομίσουν ο Πρόεδρος και τα μέλη της ομάδας του «ΑΟ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ», τα στοιχεία που διαθέτουν και που αφορούν τους τρεις διαιτητές όπως αναφέρθηκε στην συνέντευξή τύπου την Τρίτη 30.12.2014.
Ουδέποτε ήρθαν σε επαφή με κανένα από τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Ζακύνθου και ούτε μας προσκόμισαν κανένα από τα στοιχεία που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν.

Για το λόγο αυτό θιγόμαστε σαν διαιτητές και σαν άνθρωποι με τα λεγόμενα τους και μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου την Κυριακή 4/1/2015 αποφασίσαμε να μην διαθέσουμε κανένα διαιτητή στην Επιτροπή Διαιτησίας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας «ΑΟ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ» έως το τέλος της ποδοσφαιρικής σαιζόν 2014/15».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου