Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σημαντική ενίσχυση με τρεις... και μία επιστροφή!

Με την έλευση του 2015, ένα χαρμόσυνο νέο περίμενε τους παίκτες του Ζακυνθιακού. Ο πολύπειρος αμυντικός Χρήστος Φυτόπουλος επέστρεψε στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις σημαντικές υπηρεσίες του. Μα θυμίσουμε ότι στις αρχές της ποδοσφαιρικής περιόδου, Καρυπίδης και Φυτόπουλος διαφώνησαν με τον δεύτερο να αποχωρεί από την ομάδα!

Τρεις νέες μετεγγραφές
Εκτός από την επιστροφή Φυτόπουλου, η διοίκηση της ομάδας (σε συνεργασία με τον προπονητή, Σπύρο Αντωνόπουλο) προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον ζακυνθινό επιθετικό Κώστα Κάρδαρη (φωτό) με μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες (έχει αγωνιστεί και στον ΑΠΣ Ζάκυνθος) και φέτος το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Παναρτεμισιακού Α.Ο.
Επίσης, αποκτήθηκε ο μεσοαμυντικός Παναγιώτης Τόγιας  με θητεία σε Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων κ.α., αλλά και ο μεσοεπιθετικός Φώτης Σκοζάι που ξεκίνησε από τον Πανηλειακό και έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Πύργου, Ήφαιστο Βουνάργου, Ολυμπιακό Σαβαλίων και ΠΑΟ Βάρδας.

Διονύσης Κορωνιός: «Πλανώνται πλάνην οικτράν.. αυτοί που προσπαθούν και  εύχονται την διάλυση της ομάδας»
Πολλοί πίστευαν ότι ο Ζακυνθιακός με την… κακή συγκομιδή βαθμών που έχει στο πρωτάθλημα ότι θα διαλυόταν! Την απάντηση δίνει ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός με την παρακάτω δήλωση:
«Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι προσπαθούν και ταυτόχρονα εύχονται ο Ζακυνθιακός να διαλυθεί. Είμαστε εδώ, ενωμένοι, ενισχυμένοι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου