Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Πέρασε και από την Λάρισα ο Ηρακλής (0-1)

Το εύστοχο πέναλτι του Πουρτουλίδη στο 26’ χάρισε τους τρεις βαθμούς στον «Γηραιό» που επιβεβαίωσε τον άτυπο τίτλο του φαβορί για την άνοδο
Κυανόλευκο… βάφτηκε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Football League καθώς ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από το «Αλκαζάρ» επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ. Έτσι, ο «Γηραιός» εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Λαμίας αύξησε την διαφορά του στους 5 βαθμούς από την ομάδα της Φθιώτιδας που είναι στην δεύτερη θέση φτάνοντας τους 32, ενώ οι «βυσσινί» έμειναν στους 19.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας την άμυνα της ΑΕΛ. Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων λοιπόν «καρποφόρησαν» στο 25’ όταν ο Σιατραβάνης ανετράπη από τον Μελισσά στην περιοχή και ο Πουρτουλίδης που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι νίκησε τον Αποστολίδη για το 1-0. Στη συνέχεια, οι Θεσσαλοί ανέβασαν… ταχύτητα αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Χουάντερσον με το υπέρ του Ηρακλή σκορ να μένει ως την ανάπαυλα.


ΛΑΡΙΣΑ (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος (46' Μπλέντι), Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σουάνης (62' Γκούρτσας), Μπίγια, Κοντοδήμος Πινδώνης (73' Περίκο), Μπόγιοβιτς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (79' Ζιαμπάρης), Ρομάνο, Σιατραβάνης (73' Κυριακίδης), Κάσσος, Λουκίνας (65' Περόνε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου