Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σπουδαία νίκη (και ψυχολογίας) επί του Βύζαντα Μεγάρων (Photos)

Ένα σπουδαίο "τρίποντο" πανηγύρισε σήμερα ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Επικράτησε με 1-0 του Βύζαντα Μεγάρων, με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπαρμπαρούση!

Το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές, κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τον Ζακυνθιακό να είναι σαφέστατα καλύτερος στην επανάληψη (όπου πέτυχε και το γκολ) και δικαίως έφτασε στη σπουδαία νίκη. Καταπληκτικό κοουτσάρισμα από τον Σπύρο Αντωνόπουλο!
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
10΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ζακυνθιακό, με τον Καραμαλίκη να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά και να σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
27΄ Σουτ υου Μιχαλόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
46΄ Ο Καραμαλίκης στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής θα πιάσει το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Τερεναχίδη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
59΄ ΓΚΟΛ: Ο Πέττας θα βρει τον Καραμαλίκη κι αυτός με το κεφάλι θα πασάρει δεξιά στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος στην κίνηση θα πιάσει ένα φοβερό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί "Γ" της εστίας των Μεγάρων.
62΄Εκτέλεση φάουλ Στρατάκη, εντυπωσιακή απόκρουση Χαρακτινού.
67΄ Σέντρα ΣκοΖάι ο Μπαρμπαρούσης από καλή θέση θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
74΄ Εκτέλεση φάουλ Λιβέρη, ο Τερεναχίδης δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ.
75΄ Νέα προσπάθεια Λιβέρη και σουτ εκτός περιοχής, αλλά και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.
82΄ Ο Μιχαλόπουλος θα κάνει το μακρινό σουτ, ο Χαρακτινός θα σώσει την εστία του.



ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Χαρακτινός, Νίκου, Παυλίδης, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Κωστάκης, Λιβέρης, Σκοζάϊ, Πέττας (76΄ Μαλλιάς), Καραμαλίκης (88΄ Σούρμπης), Μπαρμπαρούσης (82΄ Τόγιας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεναχίδης, Χουτσουλάκης, Τζιμάκος, Διαμαντόπουλος, Βασιλάκος, Αλεβίζος (63΄ Κολιόπουλος), Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος (78΄ Ντάτις)
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου