Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πέρασε (και) από τον Βόλο ο Ηρακλής (0-1)

Νικητής στον ντέρμπι του Βόλου, ήταν ο Ηρακλής που επιβλήθηκε 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού. Ο Ηρακλής χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση, πήρε τους τρεις βαθμούς και συνέχισε το αήττητο σερί, στον βόρειο όμιλο, της Football League. 
Στον ΕΑΚ του Βόλου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Σπουδαίο θέαμα δεν υπήρξε, αλλά είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι. 

Το παιχνίδι ήταν δυναμικό  και από τις δύο πλευρές, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά σκληροί. Το γρήγορο γκολ του Ηρακλή εκνεύρισε τους ερυθρόλευκους, που αρκετές φορές με σκληρά μαρκαρίσματα, προσπαθούσαν να ανακόψουν τους αντιπάλους τους.
Ο Ηρακλής είχε σε εκπληκτική μέρα τον Ρομάνο. Πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο. Η μπάλα πέρναγε συνεχώς από τα πόδια του, ενώ ήταν ο δημιουργός του γκολ.
Μόλις στο 9, ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ. Ο Ρομάνο με εξαιρετική μπαλιά βρίσκει τον Περόνε, αυτός με την σειρά του με παράλληλα μπαλιά σεντράρει στον Κυριακίδη που με ψύχραιμο πλασέ κάνει το1-0 για τον Γηραιό.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν με το γρήγορο γκολ του Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ, αλλά την τελευταία στιγμή ο  Ζέρης  έδιωξε την μπάλα πριν σουτάρει ο Περόνε. Μετά το 30 ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα, χωρίς  όμως να απειλήσει.
Το δεύτερο ημίχρονο, κύλησε με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο, χωρίς την μεγάλη στιγμή.
Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός Βόλου: (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Καρράς (Θέος 69′), Ιντζίδης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ (Μπέριαν 65′), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος (Μπαλντομπαλίεφ 46′)
Ηρακλής: (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο (Βαλεριάνος 86′), Πουρτουλίδης (Στάμου 58′), Σιατραβάνης (Τσιλιγκίρης 69′), Κυριακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου