Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δύσκολο... "τρίποντο" (1-0) με Εθνικό Σερρών (Photos)

Δύσκολα μεν... δίκαια δε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κατάφερε να επικρατήσει με το ρευστό 1-0 του Εθνικού Σερρών, με το γκολ του Κριτσμάρεβιτς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ίσως να έφταιγε το παιχνίδι του αντιπάλου, ίσως οι παίκτες της Ζακύνθου να υποτίμησαν τον αντίπαλο, ωστόσο αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι οι τρεις πόντοι που μας κρατούν στην 3η προνομιούχο θέση για τα play off ανόδου.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
2΄ Σουτ εκτός περιοχής του Οικονόμου θα μπλοκάρει ο Γούλος.
ΓΚΟΛ:  Ο Βαρέλα θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά και ο αμαρκάριστος Κριτσμάρεβιτς με κεφαλιά θα πετύχει το 1-0.
21΄ Ο Βαρέλα θα βρει τον Ουνγιαλίδη που θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Ευθυμιάδης θα κάνει το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γούλου.
34΄ ΔΟΚΑΡΙ για τη Ζάκυνθο. Ο Ευθυμιάδης με το στήθος θ βρει τον Κρολ που θα κάνει στην κίνηση το σουτ και ο Γούλος με υπερένταση θα διώξει με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό του δοκάρι και να στρώνεται στον Πλαβούκου που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
51΄ Ο Κρολ θα στρώσει στον Οικονόμου που θα κάνει το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
64΄ Από εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα ο Κριτσμάρεβιτς θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
65΄ Απευθείας εκτέλεση άουλ του Μαρίνου, ο Ξενοδόχοβ θα βγάλει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.
69΄ Σουτ από πλάγια του Ευθυμιάδη, η μπάλα θα βρει στο κεφάλι του Κρολ, θα αλλάξει πορεία και θα περάσει μόλις άουτ.
75΄ Ο Ελευθεριάδης από καλή θέση στην περιοχή θα κάνει το σουτ, με τον Ξενοδόχοβ να διώχνει σωτήρια.

Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Προέδρου της ομάδας της Ζακύνθου, Διονύση Καπανδρίτη. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Αποστόλου, Οικονόμου (84΄ Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Βαρέλα (23΄ λ. τρ. Μπλέτσας), Πλαβούκος (64΄ Πούρνος), Κριτσμάρεβιτς, Κρολ


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούλος, Νικολίτσας, Αγγελίδης, Κουκόλης, Κωκοκότσιος, Δέντσας (84΄ Παπαϊωάννου), Ελευθεριάδης (78΄ Λαζαρίδης), Μούτσα (37΄ λ. τρ. Δούντσιος), Μαρίνου, Χατζηδημητρίου, Κρεβατάς


Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε πιο μεγάλες.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου