Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στα δύσκολα... γίνεται σοβαρός και 2-1 μέσα στην Άμφισσα!

Αν και οι γηπεδούχοι και ουραγοί στη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Β΄ Εθνικής κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο 4ο  λεπτό της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο, παίζοντας σοβαρά (κυρίως στην επανάληψη) κατάφεραν με ατογκόλ και με τον Καλλιβωκά να κάνουν την ολική ανατροπή και να φύγουν νικητές από την Άμφισσα.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
ΓΚΟΛ: Ο Καλλέργης εκτελεί απευθείας το φάουλ, η μπάλα θα χτυπήσει σε πλάτη αμυντικού, θα αλλάξει πορεία και θα ξεγελάσει τον Ξενοδόχοβ για το 1-0.
12΄ Ο Οικονόμου θα εκτελέσει φάουλ με τους αμυντικούς να δίωχνουν πάνω στον Τσόπελα που θα κάνει το σουτ και ο Αμουτζάκης θα διώξει σωτήρια.
19′ Σουτ του Ευθυμιάδη, ο Αμουτζάκης θα μπλοκάρει σταθερά.
22΄ Ο Βαρέλα θα βγει στην κόντρα επίθεση αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα διώξει δύσκολα ο Ανουτζάκης.
23′ Προσωπική ενέργεια και σουτ του Καλλέργη, μπλοκάρει ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ.
52΄ Ο Βαρέλα θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, αλλά το τελευταίο απόκτημα, Πλαβούκος από καλή θέση δεν θα πιάσει όπως θα ήθελε την κεφαλιά και έχασε μοναδική ευκαιρία.
54΄ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη. Με δυσκολία θα διώξει ο Ξενοδόχοβ.
63΄ Σωτήρια απόκρουση σε κόρνερ του Αμουτζάκη σε δυνατό σουτ του Ευθυμιάδη.
68΄ ΓΚΟΛ: Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη, παίκτης του Φωκικού κατά λάθος θα στείλει την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-1.
70΄ Κεφαλιά του Παπαδημητρίου από το ύψος της μικρής περιοχής θα αποκρούσει σωτήρια ο Αμουτζάκης.
79΄ ΓΚΟΛ: Από εκτέλεση κόρνερ, ο προωθημένος Καλλιβωκάς με κεφαλιά θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).


Φωκικός (Λεωνίδας Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Καντούτσης, Χαντάκιας, Μαρκάκης, Σκαρίμπας (81΄ Ζαρκάδας), Μπολμποσιάν, Ντούνης, Ευαγγελιδάκης, Κασνέτση, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος.


ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κριτσμάρεβιτς, Οικονόμου, Ευθυμιάδης, Βαρέλα (83΄ Πέττας), Πλαβούκος (61΄ Παπαδημητρίου), Κρολ.

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου