Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ήταν καλύτερος, αλλά πήρε μόνο ένα βαθμό (2-2 με Καλαμάτα)

Αν και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Ζακυνθιακός δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο", παραχωρώντας την ισοπαλία (2-2) στην Καλαμάτα που δεν εντυπωσίασε.
Οι φιλοξενούμενοι αν και αιφνιδίασαν με γκολ από τα... αποδυτήρια (30ο δευτερόλεπτο) δεν πτόησαν τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με 2 γκολ του Στάθη Καραμαλίκη, όμως από μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Γκοβέση (Αρκαδίας) οι Καλαματιανοί ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλαντζή.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
30΄΄ ΓΚΟΛ: Ο Καλαντζής θα βρει από δεξιά τον Ηλιόπουλο που θα κάνει το διαγώνιο σουτ και θα ανοίξει το σκορ 0-1.
13΄ Σουτ (εκτός περιοχής) του Σαλαπάτα η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
16΄ ΓΚΟΛ: Από κόρνερ του Λιβέρη ο Καραμαλίκης στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
32΄ Ο Τσάτσος θα βρει τον Λουμπαρδέα και αυτός τον Ηλιόπουλο που θα κάνει, από καλή θέση, το πλασέ με τον Κουρλό να μπλοκάρει σωτήρια.
37΄ Από κόρνερ του Λιβέρη θα δημιουργηθεί σύγχυση στην άμυνα της Καλαμάτας και ο Τόγιας από καλή θέση θα κάνει το σουτ για να διώξει σωτήρια ο Πάππος.
54΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης  θα βρει ωραία από δεξιά τον Καραμαλίκη που θα βγάλει τη σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο υψωμένο χέρι του Ζαχαρόπουλου και τον Γκοβέση να καταλογίζει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καραμαλίκης.
56΄ Σέντρα Σαλαπάτα, κεφαλιά του Καλαντζή η μπάλα μόλις άουτ.
57΄ ΓΚΟΛ: Ο Σαλαπάτας ανατρέπεται στην περιοχή του Ζακυνθιακού από τον Τσαλέκου και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι, που εκτελεί εύστοχα ο Καλαντζής. Στην αρχή της φάσης γίνεται επιθετικό φάουλ στον Σκοζάι πριν φτάσει η μπάλα στον Σαλαπάτα.
60΄ Ωραία πάσα Καραμαλίκη σε Μπαρμπαρούση που θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
63΄ Κόρνερ Λιβέρη η μπάλα πέρασε απ΄ όλους και ο Πέττας στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει το σουτ άουτ.
66΄ Πάσα του Σκοζάι στον Μπαρμπαρούση που θα κάνει το σουτ (εντός) με την μπάλα να περνάει άουτ.
74΄ Ο Σκοζάι θα βγάλει τη σέντρα για τον Μπαρμπαρούση που θα κάνει το σουτ, αλλά ο Πάππος θα διώξει σωτήρια.
83΄ Ο Μπαρμπαρούσης θα βρει από τα δεξιά τον Καλογέρη που θα βγάλει τη σέντρα και ο Καραμαλίκης θα πιάσει την κεφαλιά, με την  μπάλα να περνάει άουτ
85΄ Ο Χαρίτος θα εκτελέσει φάουλ, ο Καλαντζής από καλή θέση την κεφαλιά και ο Κουρλός εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.
90΄+ 1΄ Γέμισμα από τον Χαρίτο, κεφαλιά προς τα πίσω του Νίκου, δύσκολα σε κόρνερ ο Κουρλός.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Κουρλός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Τόγια (46΄ Σούρμπης), Πέττας (81΄ Καλογέρης), Καραμαλίκης, Κωστάκης, Μπαρμπαρούσης, Σκοζάι (90+2΄ Κόλα)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Σταματίου): Πάππος, Χριστοφιλέας, Ζαχαρόπουλος, Λαζάρου, Ρούσης, Τσάτσος (89΄  Βασιλόπουλος), Ηλιόπουλος (90+3΄ Τσιφλίδης), Λουμπαρδέας,Σαλαπάτας (84΄ Χαρίτος), Σκάρος, Καλαντζής.


 
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου