Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σοκ στο 95' για Παναργειακό στα Μέγαρα! - Τα σημερινά αποτελέσματα

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Βύζαντας Μεγάρων και ο Παναργειακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις αφού το σφύριγμα της λήξης του Αχαιού Τζουανόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.
Ο Βύζαντας στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Παναργειακό έχασε πολλές ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις κατάφερε με τον Βλάχο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να πάρει ένα σπουδαίο βαθμό απέναντι στους Αργείτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναργειακός είχε ανοίξει το σκορ στο 6' με σουτ μέσα απο την περιοχή του Κατσικοκέρη.
Ευκαιρίες για γκολ απο τον Βύζαντα που ήταν καλύτερος στο β' ημίχρονο είχαν οι Σελμανάι 39',69', Σιδέρης 58' και Στρατάκης 77'. Στο 87' αποβλήθηκε ο προπονητής του Παναργειακού Τίμος Καβακάς για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Και στις καθυστερήσεις μετά το γκόλ ο προπονητής του Βύζαντα Βασίλης Στασινόπουλος. Και ο Διαμαντόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητής Τζουανόπουλος. Βοηθοί: Γκαβέρας-Οκονόμου(Αχαίας).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Κολιόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αλεβίζος, Βασιλάκος, Στρατάκης, Σελμανάι, Ανδριανόπουλος, Καραγκούνης (46' Βλάχος), Σιδέρης (81' Χατζημελετίδης).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Καρακούτσης, Λιόσης, Καλαγκάνης(63'Λίτσος), Ρότα, Πότσι, Μπριλάκης, Κάπλατζης (55' Μπελόν), Πεχλιβανόπουλος (77' Πούτσι), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Σίμωσης.

Τα σημερινά αποτελέσματα στον 3ο  Όμιλο
Πανελευσινιακός-Αχαϊκή 4-0
Αιολικός-Μανδραϊκός 1-0
Ερμής Κιβερίου-ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Ζακυνθιακός-Καλαμάτα 2-2
Δόξα Μανωλάδας-Παναρκαδικός 1-2
Βύζας Μεγάρων-Παναργειακός 1-1
ΑΟ Κύμης-Αστέρας Μαγούλας 0-3 α.α

Ρεπό: Λουτράκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου