Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβλήθηκε το ματς Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Οι κακές καιρικές συνθήκες και πιο συγκεκριμένα οι ισχυροί άνεμοι που έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε όλη τη χώρα (και ειδικά στο Ιόνιο), είναι πολύ πιθανό να αναβάλλουν τη σημερινή αναμέτρηση της Γ΄ Εθνικής, Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός.

Η αποστολή του Πανελευσινιακού ταξίδεψε χθες για την Κυλλήνη κι από εκεί θα έπαιρνε το πλοίο για να φτάσει στην Ζάκυνθο. Εκεί εγκλωβίστηκε λόγω απαγορευτικού και διανυκτέρευσε ώστε σήμερα, καιρού επιτρέποντος, να ταξιδέψει στον προορισμό της. Έως αυτή την ώρα πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και το απαγορευτικό συνεχίζεται. Οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί ο σημερινός αγώνας!

10:10 Το απαγορευτικό θα είναι έως τις 12 το μεσημέρι και μετά θα δοθεί νέα ενημέρωση. Πληροφορίες του zantesport.gr κάνουν λόγο ότι η αποστολή του Πανελευσινιακού πήρε χαρτί από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και επιστρέφει στην Ελευσίνα.

11:10 Οριστική αναβολή στο παιχνίδι! Η αποστολή του Πανελευσινιακού πήρε χαρτί από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και αυτή την ώρα έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής. 


Η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:
"Αναβολή της σημερινής αναμέτρησης με τον Α.Ο.Π ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.Η ομάδα μας βρισκόταν απο χθες στο λιμάνι της Κυλλήνης όμως υπήρχε απαγορευτικό για τον απόπλου των πλοίων.Αφού διανυκτερευσαμε σε ξενοδοχείο της Αμαλιάδας,σήμερα το πρωι μεταβηκαμε εκ νέου στο λιμανι της Κυλλήνης όμως δεν ηταν δυνατό να ταξιδέψουμε για το νησί της Ζακύνθου".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου