Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΒ: ΤΕΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ – ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΗΛ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας μετά το ματς της Κυριακής και την ήττα από τον Ερμή Κιβερίου Αργολίδας, επήλθαν σημαντικές εξελίξεις.
Ο μέχρι τώρα τεχνικός Γιώργος Στράντζαλης (που είχε πάρει μεσούσης του πρωταθλήματος τη σκυτάλη από τον αρχικό τεχνικό Κώστα Σταματίου) υπέβαλε στη διοίκηση την παραίτησή του, η οποία με τη σειρά της την έκανε αποδεκτή κατά το συμβούλιο που συνεδρίασε τη Δευτέρα.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της «Μπάρτσα» προχώρησαν άμεσα και στην πρόσληψη του αντικαταστάτη του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Φωτόπουλο, γέννημα- θρέμμα Βαρδαίος, που έχει διατελέσει και κατά το παρελθόν προπονητής των «πρασίνων», ενώ αυτό το διάστημα ήταν και προπονητής της ακαδημίας του ΠΑΟΒ.
Ο Η. Φωτόπουλος με δεδομένη τη γνώση προσώπων και πραγμάτων αλλά και την αγάπη του για τη «Μπάρτσα» κρίθηκε ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή στη χρονική αυτή καμπή, με στόχο την ανάκαμψη της ομάδας. Που πλέον θα τα δώσει όλα για την όσο το δυνατόν νωρίτερη εξασφάλιση της παραμονής στη Γ” Εθνική κατηγορία.
* Επίσης, όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ (από το σύλλογο) με απόφαση του Δ.Σ. τέθηκαν εκτός ομάδας οι παίκτες, Γραμματικόπουλος, Φλίγκος. 

iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου