Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: "Τριάρα" επιστροφής για Ηρακλή

Ο Τύρναβος δεν μπόρεσε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Ηρακλή. Ο Γηραίος κέρδισε 3-0 τον Τύρναβο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της FootballLeague.
Οι γηπεδούχοι, χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, έφθασαν δίκαια στην νίκη. Ο Ηρακλής αγωνίζεται πλέον με διαφορετικά «αέρα». Ο ρόλος του φαβορί για την πρώτη θέση του ανήκει. Δύσκολα, δεν θα είναι πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 
 Ο Τύρναβος, σε δεύτερο ρόλο, δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.  
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Σχεδόν σε ολόκληρο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, είχαν την κατοχή της μπάλας. Η υπεροχή τους ήταν φλύαρη. Οι ευκαιρίες σε σχέση με την κατοχή της μπάλας, για τον Ηρακλή, ήταν αναλογικά λίγες. Σημαντικότερη ευκαιρία για τον Ηρακλή, στο 36 με τον Σιατραβάνη, σε θέση τετ α τετ να πλασάρει αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.  Ενώ όλα έδειχναν, ότι οι δύο ομάδεες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια ισόπαλες, ο  Ρομάνο βγάζει εξαιρετική μπαλιά, ο Κάσσος κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο Τσιλιγκίρης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον Τύρναβο, να προσπαθεί, ν αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Για πέντε λεπτά πήραν τον έλεγχο, χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία .Γρήγορα, όμως οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, ξύπνησαν από τις φωνές του προπονητή τους.   
 
 Το 2-0 ήρθε στο 66’, με τον Περόνε, να σεντράρει και ο Κάσσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, στο 89 ο  Ρομάνο ανοίγει ωραία στα δεξιά, ο Λουκίνας κάνει κλειστή ντρίμπλα και τελειώνει ωραία τη φάση με το αριστερό, κάνει το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα .
 
Οι συνθέσεις 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Τσιλιγκίρης (Πασάς 82′), Σιατραβάνης (Κάσσος 41′), Ρομάνο, Περόνε (Λουκίνας 71′)
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτη, Στεριαννός, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Μπιλλά (Παπασάββας 54′), Γκούρτσας, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς (Εμμανουήλ 46′), Παληγεώργος, Μούσσα (Αλεξίου 76′).
 
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου