Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Γουέλκαμ... Ζάκυνθος στο Αιγίνιο!

Με… τρένο μοιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Αιγινιακός ο οποίος μετά το «διπλό» στην Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε και τη Ζάκυνθο εντός έδρας με 4-0.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Γουέλκαμ ο οποίος σημείωσε τρία γκολ και στην ουσία «καθάρισε» το ματς, με το άλλο τέρμα να το πετυχαίνει ο Μαρτσέλο Πέντα.

Μόλις στο 7’ ο Γουέλκαμ νίκησε τον Ξενοδόχοβ για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 49’ ο Πέντα έγραψε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γουέλκαμ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε διαστάσεις στη νίκη του συγκροτήματος του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 72’ όταν ο στράικερ της ομάδας του Αιγινίου σκόραρε για τρίτη φορά μέσα σε αποθέωση.

Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Μπάρος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (76’ Ζούρκος), Γουέλκαμ, Πέντα (65’ Αχαλινόπουλος), Ντεβέσα, Καζάκης (72’ Κυνηγόπουλος). 

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Αποστόλου, Νόνης, Καλλιβωκάς, Τηλιόπουλος (46’ Πούρνος), Μπλέτσας (63’ Χατζησάββας), Κυριακίδης, Ευθυμιάδης (46’ Πέττας), Κριτσμάρεβιτς, Κρολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου