Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Σ.Δ.Π. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Και πάλι στα (εντός) παιχνίδια του Παναρτεμισιακού

Μετά τη Δήλωση-Διευκρίνηση του Προέδρου του Παναρτεμισιακού ΑΟ, Μπάμπη Ραυτόπουλου για τους τρεις διαιτητές Λιβέρη-Κωστάκη-Μπέη, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ζακύνθου ξεκινά από αυτή την αγωνιστική να σφυρίζει και πάλι τα εντός έδρας ματς του Παναρτεμισιακού ΑΟ. Η αρχή γίνεται στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου η ομάδα των Λαγκαδακίων θα υποδεχτεί στο Μαχαιράδο τον ΑΟ Τσιλιβή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π.  Ζακύνθου:

"Ύστερα από τη δήλωση-διευκρίνηση του Προέδρου της ομάδας ΑΟ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ, κου Ραυτόπουλου Χαράλαμπου, έχουμε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε ως εξής:
Αν και με μεγάλη καθυστέρηση, για προσωπικούς του λόγους προφανές, ο κ. Ραυτόπουλος διέψευσε ότι είπε εκτελεστικά όργανα τους συναδέλφους διαιτητές.
Στις 22/01/2015 μετά από αίτημα ακρόασης του ΔΣ της ομάδας ΑΟ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ συναντήθηκε με το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών για να δοθούν εξηγήσεις. Μετά από την διευκρίνηση του κ. Ραυτόπουλου για το αληθές των δηλώσεών του, εμείς το μόνο που ζητήσαμε ήταν η αποκατάσταση της αλήθειας άμεσα διότι θίγονταν προσωπικότητες και υπολήψεις.
Παρόλο που και αυτή η διευκρίνηση καθυστέρησε, εμείς μετά από έκτακτη Γ.Σ. αποφασίσαμε την αναστολή της απόφασης να μην διαθέσουμε κανέναν διαιτητή στην Επιτροπή Διαιτησίας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας ΑΟ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ.
Ο Σ.Δ.Π.Ζ. και οι διαιτητές δεν είναι ΤΙΜΩΡΟΙ, αντιθέτως προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να ελαχιστοποιούμε τα λάθη μας και να συμβάλλουμε για το καλό του ζακυνθινού ποδοσφαίρου.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Μαλλιάς Διονύσιος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου