Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ο Ζώης Ανδριόλας νέος τεχνικός

Ο Ηλείος τεχνικός Ζώης Ανδριόλας (ΦΩΤΟ) θα είναι ο διάδοχος στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου μετά τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, με τον οποίο ως γνωστόν λύθηκε η συνεργασία με τη διοίκηση, μετά την ήττα από τη Νίκη Τραγανού (στο ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας).
Η διοίκηση του Αστέρα έκανε αρχικά πρόταση στο Γιώργο Στράντζαλη, ο οποίος ως γνωστόν, επίσης τη Δευτέρα μόλις αποχώρησε από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Όμως, ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός (που πλέον διαμένει στην Ηλεία και συνεργάζεται στην Ακαδημία ποδοσφαίρου που εδρεύει στη Βαρβάσαινα υπό τον τοπικό Ατρόμητο) ζήτησε αρχικά μια μικρή χρονική διορία, και τελικά αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί να εργαστεί σε ομάδα αυτό το χρονικό διάστημα.
Ενω, επίσης κατά πληροφορίες, μια διερευνητική επαφή έγινε προς τον Ανδρέα Ζήκο, όμως επίσης κατά τις ίδιες πληροφορίες, για προσωπικούς αλλά και συγκοινωνιακούς λόγους του Πατρινού τεχνικού, δεν μπορούσε αυτή τη χρονική περίοδο να προχωρήσει αυτό το θέμα.
* Έπεσε «στο τραπέζι» και το όνομα του Νόνι Λίμα (είναι στο τεχνικό τιμ του Πανιωνίου από την αρχή της σεζόν), αλλά ούτε αυτό προχώρησε.
Έτσι οριστικοποιήθηκε η συνεργασία με το Ζώη Ανδριόλα (για τον οποίο μέτρησε στην τελική απόφαση της διοίκησης και το ότι ξέρει καλά, πρόσωπα και πράγματα, και στην ομάδα, και στο γενικότερο χώρο του ηλειακού ποδοσφαίρου, κ.τ.λ.).
Αυτό το διάστημα ο Ζ. Ανδριόλας ήταν τεχνικός στον Πηνειακό.

iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου