Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Για το "διπλό" στο Αιγίνιο

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, θέλουν να δώσουν στην Ζάκυνθο, που την Κυριακή (8/2), θα αντιμετωπίσει τον  Αιγινιακό.
Οι νησιώτες, που βρίσκονται στην 3η θέση του πίνακα του Βορείου ομίλου με 27 βαθμούς, παραμένουν αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια, όπου μετρούν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Ακίνο, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Οικονόμου και Βαρέλα, ενώ ο  Ουνγιαλίδης, εξέτισε την τιμωρία του.
Η αποστολή: Ξενοδόχοβ, Πολίτης, Στεργιώτης, Αποστόλου, Καλλιβωκάς, Ουνγιαλίδης, Τσόπελας, Κυριακίδης, Νόνης, Πέττας, Τηλιόπουλος, Ευθυμιάδης, Μπλέτσας, Κριτσμάρεβιτς, Πιτταράς, Πούρνος, Χατζησάββας, Παπαδημητρίου και Κρολ.

Αιγινιακός: Εκτός ο Μπερτέν 

Με μια απουσία θα υποδεχθεί ο Αιγινιακός την Ζάκυνθο την Κυριακή (08/02), με στόχο την νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Ο τεχνικός Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός από την απουσία του τραυματία Μπερτέν οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεσή του.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού για την αποστολή με την Ζάκυνθο είναι οι εξής: Τόλιος, Μένκα, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Μπονίγια, Πολύζος, Ρίκα, Ζούρκος, Γουέλκαμ, Πέντα, Καζάκης, Ντίντεκ, Αχαλινόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντρέ, Πόποβιτς και Ίτσιος.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου