Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ: "Η ζωή αδίκησε τον Νιόνιο και ο ίδιος τον εαυτό του"


Πριν από λίγο μίλησε (τηλεφωνικά) ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος (αλλά και Υπεύθυνος Αθλητισμού) Ζακύνθου, Διονύσης Μουζάκης στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ISLANDSPORT-FM 88,6 και στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

Ο κ. Μουζάκης ήταν ένας από τους λίγους που μέχρι την τελευταία στιγμή μιλούσε με τον Διονύση Καπανδρίτη (μάλιστα η τελευταία τηλεφωνική τους επικοινωνία ήταν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν χαθεί). Δέχτηκε με χαρά να μιλήσει για τον... Νιόνιο όπως τον φώναζαν όλοι.

"Ο Νίονιος άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως, η ζωή τον αδίκησε και ο ίδιος τον εαυτό του! Θυμάμαι ότι άφηνε την Παναχαϊκή και να "τρέχει" να δει την αγαπημένη του ομάδα, τη Ζάκυνθο. Μάλιστα, όταν ασχολήθηκε διοικητικά με την ομάδα του νησιού αν και ήταν πολύ δύσκολες εποχές, απ΄ όλες τις απόψεις, κατάφερε να τη διατηρεί με αξιοπρέπεια. 
Είχα τη τύχη να μιλώ μαζί του μέχρι τις τελευταίες του στιγμές".

Για τον τελευταίο τρόπο ζωής του Καπανδρίτη και για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Μουζάκης τόνισε: "Ο Νιόνιος το τελευταίο διάστημα είχε διαλέξει αυτό το τρόπο ζωής. Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα από την ημέρα που χάθηκε. Θέλω να τονίσω, υπεύθυνα, ότι όλα αυτά είναι ΨΕΜΜΑΤΑ. Ότι έκανε στη ζωή του, ακόμα και ο τζόγος, το έκανε με πάθος. Είχε φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς".

Ο κ. Μουζάκης καυτηρίασε και κάτι που του έκανε εντύπωση στη σημερινή νεκρώσιμη ακολουθία. Είπε χαρακτηριστικά: "Θα ήθελα, μέσα από την εκπομπή σας, να καυτηριάσω κάτι. Ο Νιόνιος υπηρέτησε τον Δήμο Ζακύνθου 30 ολόκληρα χρόνια και ποτέ δεν κατηγορήθηκε για κάτι. Μάλιστα διετέλεσε και Αντιδήμαρχος για 2-3 χρόνια. Τουλάχιστον, λέω τουλάχιστον, από πλευράς του Δήμου θα έπρεπε να παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου ως φόρο τιμής σε αυτό τον άνθρωπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου