Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το πάλεψε στο τέλος, αλλά... 2-1 από τη Λαμία (Photos & video)


Αποφασιστικής σημασίας νίκη με 2-1 της Λαμίας κόντρα στην Ζάκυνθο, για την 21ηαγωνιστική της FootballLeague. Οι γηπεδούχοι με την νίκη  τους, ενάντια στην Ζάκυνθο, εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση του βορείου ομίλου.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες. Στην Λαμία έβρεχε από νωρίς το μεσημέρι και σε όλη την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα, ο αγωνιστικός χώρος μετατραπεί σε μια τεράστια λίμνη. Ποδόσφαιρο αξιώσεων ήταν αδύνατο να παιχτεί. Παρόλα αυτά, το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν αρκετά καλό. Τρία γκολ, δυο δοκάρια, σημαντικές φάσεις και δυνατές μονομαχίες.
Ηρωικοί ήταν και οι 500 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας. Οι ομπρέλες δεν ήταν ικανές να τους προστατεύσουν από δυνατή βροχόπτωση.
Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Νωρίς –νωρίς στο 5’  ο Φατιόν κάνει σέντρα από δεξιά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοβ. Στο 15΄ ο Νεόφυτος κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Αποστόλου προσπαθεί να προλάβει τον Καμαρά και στέλνει εκείνος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζάκυνθος μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα.. Στο 51'ο Πέρεθ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ρεπετσάς  με γυριστό σουτ έκανε το 2-0.
Στην συνέχεια, η Ζάκυνθος, ανέβασε απόδοση και προσπάθησε να  ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 66, σε ανύποπτη φάση, ο Λέκκας σούταρε πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και ο Μπλάζιτς δεν υπολόγιζε σωστά, δεν μπλόκαρε την μπάλα και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Η Ζάκυνθος πήρε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα . Στο 85 ο  Γρατσάνης από τα Τρίκαλα, απέβαλε τον Ακίνο, για διαμαρτυρία. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε μια κίτρινη κάρτα.  
Οι συνθέσεις:
Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κακαράς, Φατιόν, Κωστόπουλος, Ομπράντοβιτς (83' Νικλιτσιώτης), Πέρεθ, Ντελέκος (40' Αντωνόπουλος), Νεόφυτος, Ανρί Καμαρά (90' Σωτηράκος).
Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46' Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (74' Πιτταράς), Ευθυμιάδης (59' Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου