Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ»: Όλα είναι έτοιμα! (Photos)

Η αυτοκινητιστική λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ  διοργανώνει την 2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ» η οποία θα διεξαχθεί την 25 και 26-4-2015 σε διαδρομή μήκους  2,7 km και σε Τμήμα της Ε. Ο Κατασταρίου – Βολιμών.


Ο αγώνας, όπως και της προηγούμενης χρονιάς, είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Διονύση ΚΟΡΩΝΙΟΥ, παλιού αγωνιζομένου σε αγώνες αναβάσεων στους οποίους συμμετείχε με OPEL MANDA, ZASTAVA YUGO (ΠΕΡΑΤΙΝΟΥ), LΑNCIA DELTA INTEGRALE, OPEL MANDA (TSAF) μέχρι το 1989 όπου και σταμάτησε την ενεργό του δράση.

Στη συνέχεια συμμετείχε στους αγώνες αυτοκινήτου βοηθώντας-συμβουλεύοντας τον γιό του ΚΟΡΩΝΙΟ Γεώργιο που συμμετείχε σε αγώνες KART, στο ενιαίο πρωτάθλημα με SEAT LEON και ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ μέχρι το 2008 όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων SPRINT.

Ο Διονύσης είχε ξεκινήσει την δεκαετία του 1980 την διαδικασία για την δημιουργία  Λέσχης Αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο, προσπάθεια που δεν απέδωσε. Όταν τελικά το 2002 δημιουργήθηκε η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου, ήταν από τους θερμότερους υποστηρικτές της κίνησης αυτής μιας και ήταν το όνειρό του, όπως και όνειρο του ήταν η πραγματοποίηση αγώνα ΑΝΑΒΑΣΗΣ στη Ζάκυνθο.

Η ειδική διαδρομή, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΝΑΒΑΣΗΣ, είναι μια ασφαλή, όμορφη και τεχνική  ειδική διαδρομή με καλό οδόστρωμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα την απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας αγωνιζομένων  Σαμπόγλου Πέτρο στο 6982302232  με τον Πρόεδρο της ΑΛΕΖ Τυρογαλά Κώστα στο 6977689423 και με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Κολτούκη Λάμπρο στο 6932279413 ή στο e-mail: alez@hotmail.gr, Kostas_tiro@hotmail.gr .

Καλούμε όλους και όλες να απολαύσουν  μια υπέροχη ειδική διαδρομή και τους παρακαλούμε να σέβονται τις υποδείξεις των υπευθύνων, για την δική τους ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή αυτού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου