Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ (ΒΟΡΡΑΣ): Τα σημερινά αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο. Αναλυτικά:



Φωκικός –Πιερικός 0-2
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πιερικός με την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στον υποβιβασμένο Φωκικό, για την 23η αγωνιστική της FootballLeague.
Η ομάδα της Κατερίνης, χωρίς να εντυπωσιάσει τους τρεις βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση.
Ο Φωκικός πάλεψε όσο μπόρεσε το παιχνίδι. Ο Ανδρέας Μανέτας χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές,  δείγμα ότι δουλεύει από τώρα για την νέα  χρονιά.  
Ο Πιερικός και κατάφερε να φύγει νικητής με 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Πολυχρονάκη στο 24' και πλασέ του Σταματή στο 67'. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο ουσιαστικοί, όμως τα παράπονα δεν έλειχαν από πλευράς Φωκικού για το ακυρωθέν γκολ του Μεγάλου στο 71'.
Ο Σταματής είχε δοκάρι στο 63' για την ομάδα της Κατερίνης,

Φωκικός (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Κουλός, Χαντάκιας, Πολυχρονάκης, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος (27' Πρίφτης), Ντούνης, Κυριακάκης (51' Ντάφλας), Ντάμπος (62' Ζαρκάδας), Γεωργουσόπουλος, Μεγάλος.

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Παλιάτσιος (73' Γιαννόπουλος), Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Μυστακίδης (87' Μπαστάνης), Σταματής, Γιαννούλης (90' Κατσιαμήτας).


Αιγινιακός - Τύρναβος 0-0
Την ευκαιρία να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία έχασαν Αιγινιακός και Τύρναβος μετά το μεταξύ τους 0-0 στην Πιερία.
Σε ένα κακό ματς με λίγες φάσεις, Αιγινιακός και Τύρναβος δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι φυσική συνέπεια της εικόνας του παιχνιδιού. Ο Αιγινιακός είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του.
Κάπως έτσι, μετά το 0-0 στην Πιερία, ο Αιγινιακός έμεινε στην 6η θέση και στους 27 βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος παρέμεινε στην 8η με 26 βαθμούς.
Αιγινιακός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Αραμπατζής (50' Αχαλινόπουλος), Μπερτέν, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (83' Πόποβιτς), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα, Γουέλκαμ, Καζάκης
Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας, Αλεξίου (46' Χαλούλος), Ντατίδης, Παπασάββας (57' Ιβανίδης), Μιλουτίνοβιτς (75' Όττα), Σουλιώτης, Στεργιανός, Ποκόνγκ.


Λάρισα- Εθνικός Σερρών 4-0
Άνετη νίκη της Λάρισας, με 4-0, κόντρα στον Εθνικό Σερρών, για την 23η αγωνιστική της FootballLeague. Οι βυσσινί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όταν πέτυχαν και τα τρία, απο τα τέσσερα γκολ.
Δίκαιη η νίκη της Λάρισας, με τους παίκτες του Εθνικού να μην μπορούν να αντιδράσουν , σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Λάρισα πήρε ακόμη μια νίκη και θα παλέψει ως το τέλος της κανονικής περιόδου, για να μπει στα playoff. 
Η Λάρισα προηγήθηκε στο 13΄ με κεφαλιά ο Μπόγιοβιτς, η μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Πίντο με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.Στο 21΄ ο Ελιομάρ εκτέλεσε απευθείας φάουλ και …. 2-0 . Στο 30΄ ο Μπόγιοβιτς με πλασέ έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα η Λάρισα «έσβησε» τις μηχανές. Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις με   προβολή του Πίντο.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Μελισσάς,Πινδώνης,Σέρτζιο(61΄Γιάντσης), Ελιομάρ(81΄Φλεριβάλ) Πίντο Μπόγιοβιτς(70΄Παμλίδης)

Εθνικός Σερρών: Γούπος, Δέντσας, Χατζηδημητρίου(34΄Κορνελάτος) Κουκόλης, Τσιλούλης(83΄Δούμτσιος), Μπλέντι, Σαββίδης, Αγγελίδης, Κρουσταλλέλης, Κρεβατάς(88΄Ελευθεριάδης),Κοντσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου