Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Νίκη (3-2) χωρίς να πείσει...

Δύσκολα μεν, δίκαια δε ο Ζακυνθιακός κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του αδύναμου Αστέρα Μαγούλας και να συνεχίσει να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία. Παρουσία 250 περίπου φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο Στάθης Καραμαλίκης έκανε... πάρτι, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα το 1-0 το πέτυχε... από τα αποδυτήρια (!) αφού σημειώθηκε στο 20ο δευτερόλεπτο, όταν ο Τσαλέκου έβγαλε τη σέντρα και ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 30΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με σουτ εντός περιοχής του Μάλλυ.
Όμως και πάλι ο Καραμαλίκης στο 36΄θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, από κάθετη πάσα του Λιβέρη.
Έτσι πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες (2-1) και στο 50΄ ο Λιβέρης θα δώσει νέα ασίστ στον Καραμαλίκη που δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το 3-1.
Κάπου εκεί οι παίκτες του Ζακυνθιακού έδειξαν να επαναπαύονται και έδωσαν γήπεδο στον αντίπαλο που το εκμεταλλεύτηκε και στο 66΄κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τον Επισκοπάκη.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, κάνοντας τον Ζακυνθιακό να έχει... παθητικό ρόλο στο ματς.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Κουρλός, Κολοβάκης, Τσαλέκου, Νίκου, Τζιαφέρης, Κωστάκης, Λιβέρης, Σούρμπης (61΄ Τόγιας), Πέττας (67΄Καλογέρης), Μπαρμπαρούσης, Καραμαλίκης (90΄ Κάρδαρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Βασιλειάδης, Κούρτης, Οικονομόπουλος,Τσάγκαρης, Τσατίδης, Δημόπουλος, Μπεχλής, Στύλλα, Μάλλυ, Ζωγράφος, Σκακώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου