Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Οι δηλώσεις από το Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έπεφτε μετά το 40ο λεπτό της αναμέτρησης στάθηκαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα της Αναγέννησης με τη Ζάκυνθο.
Οι δύο προπονητές, αρχικά, τόνισαν ότι δε γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο τεχνικός της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο, έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο Σάκης Θεοδοσιάδης, στάθηκε, μεταξύ άλλων στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο β’ μέρος, όταν η ομάδα του δεν μπόρεσε λόγω του εδάφους να αναπτυχθεί με την μπάλα χαμηλά και ανέφερε πως η προσπάθεια συνεχίζεται.
Αναφορικά με τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, ο μέσος της Ζακύνθου, Νίκος Λέκκας, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο αγωνιστικός ρόλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση της ομάδας του. Τέλος, οΠασχάλης Βουτσιάς, από πλευράς Αναγέννησης, δήλωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη σήμερα και εάν το γήπεδο ήταν στεγνό στο δεύτερο μέρος, τότε η Αναγέννηση θα έπαιρνε και τη νίκη, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δύσκολης συνέχειας. Αναλυτικά:

Ντάνι Ακίνο: «Είχαμε μία δυσκολία να παίξουμε στο σημερινό παιχνίδι γιατί το γήπεδο ήταν σε άσχημη κατάσταση. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες δυσκολίες, είχαμε προβλήματα που ευτυχώς ξεπεράσαμε χωρίς να δεχτούμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, ήταν σχεδόν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο και έτσι ήταν λιγότερες οι επικίνδυνες φάσεις που έγιναν μέσα στην περιοχή της ομάδας μου. Θεωρώ ότι οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο που ήταν περισσότερες για την Αναγέννηση. Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ, ότι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, πετύχαμε το γκολ που προηγηθήκαμε και είχαμε ακόμη μία ευκαιρία. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη αλλά το κακό είναι ότι ισοφαριστήκαμε και έτσι έληξε το παιχνίδι. Όπως κύλησε το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε και δεχτήκαμε την ισοφάριση θεωρώ ότι είναι κρίμα».

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες και που έγιναν πιο δύσκολες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε πάρα πολύ τη σημερινή νίκη για να μπορέσουμε να ανεβούμε κι άλλο βαθμολογικά. Δεν το πετύχαμε αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές διότι προσπάθησαν σήμερα πάρα πολύ και μάλιστα παρά την ψυχρολουσία που δεχτήκαμε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε φάσεις και όπως σας είπα, σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε και η νεροποντή που έκανε πιο δύσκολη τη θέση μας στο να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις με την μπάλα κάτω. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα επίθεση και το έδειξε σήμερα και ότι χρησιμοποιεί της ‘μεγάλες’ πάσες, από τις οποίες κινδυνεύσαμε σήμερα σε 2-3 περιπτώσεις. Παρά το γκολ που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά είχαν τα ψυχικά αποθέματα, ισοφαρίσαμε γρήγορα και θεωρώ ότι στο τελευταίο μισάωρο δώσαμε τα πάντα, δημιουργήσαμε φάσεις για να πετύχουμε το γκολ αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε γιατί παίζει ρόλο και η ικανότητα του αντιπάλου. Δε σταματάμε εδώ, έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας. Θέλω να δω αύριο την κατάσταση των παιχτών που τραυματίστηκαν σήμερα γιατί είχαμε δύο τραυματισμούς με τον Σαΐν αρχικά και με το Μίχο στο δεύτερο ημίχρονο. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη αλλά είμαστε δυνατοί και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πάρουμε τους βαθμούς που απαιτούνται για να πάμε, σε πρώτη φάση, στα πλέι άουτ. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Ακίνο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει διότι φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και στα παιδιά της Ζακύνθου που μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογική τους θέση. Τους εύχομαι καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα που απομένει. Τέλος, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον κόσμο που ήταν κοντά μας και για άλλο ένα παιχνίδι βοήθησε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει».

Νίκος Λέκκας: «Σ’ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω των συνθηκών, αφού το γήπεδο και οι καιρικές συνθήκες δε άφησαν ούτε εμάς αλλά ούτε την Αναγέννηση να παίξουμε ποδόσφαιρο και έτσι αναγκαστικά το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε τόσο καλά, όσο έπρεπε. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά. Σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, αναγκαστικά, όπως είχε γίνει ο αγωνιστικός χώρος από τη βροχή, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κρατήσαμε το σκορ. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και ο αγωνιστικός χώρος δε μας βοήθησε. Όπως και να’χει πήραμε έναν βαθμό και συνεχίζουμε για το καλύτερο της ομάδας. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Καρδίτσα και στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία».

Πασχάλης Βουτσιάς: «Θα ήθελα να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια στους 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι με οποιοδήποτε κόστος. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι και θεωρώ ότι το γκολ μας έλειψε καθαρά από θέμα τύχης. Δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ήμασταν καλύτεροι και στο δεύτερο οι καιρικές συνθήκες, κατά την άποψή μου, διαμόρφωσαν το σημερινό αποτέλεσμα, διότι εάν το γήπεδο ήταν στεγνό, το σημερινό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Παρά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, δείξαμε ψυχικά αποθέματα, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι αν κάποιος πρέπει να είναι δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα αυτοί είμαστε εμείς. Διότι και στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το σημείο που παιζόταν ποδόσφαιρο αλλά και όταν το παιχνίδι πήγε στη δύναμη εμείς ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο. Όπως είπε και ο προπονητής μου, μόνο τυχαία δεν είναι εκεί που βρίσκονται στη βαθμολογία και εύχομαι να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Όσο για εμάς, έχουμε μία δύσκολη συνέχεια αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε στα δύσκολα και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα».

karditsasportiva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου