Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Πέταξε" δύο βαθμούς... αλλά ελπίζει για την 4η θέση! (Photos)

Δεν κατάφερε πριν από λίγο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος να πάρει το "τρίποντο" απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και να πλησιάσει την ΑΕΛ στον βαθμό, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1.
Έτσι θα πάει στο Αλκαζάρ για θετικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Σήμερα η Ζάκυνθος είχε κακή απόδοση, κυρίως στην επανάληψη, όπου αδικαιολόγητα παραχώρησε γήπεδο στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι όχι μόνο να ισοφαρίσουν το γκολ του Κρολ (18΄) με τον Στεφανίδη (58΄), αλλά και να διεκδικήσουν και τη νίκη στη μοναδική ευκαιρία που έχασε ο Πάττο στο 87΄. Νωρίτερα και στο 68΄ ο Βαρέλα είχε δοκάρι.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
8΄ Ο Βαρέλα εκτελεί φάουλ, με τον Βοσνιάδη να μπλοκάρει.
18΄ ΓΚΟΛ: Ο Κρολ θα μπει στην περιοχή και με συρτό σοθυτ θα ανοίξει το σκορ.
20΄ Ο Βαρέλα θα βγάλει τη σέντρα με τον Παπαδημητρίου να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών του Βοσνιάδη.
31΄ Οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν επίθεση από δεξιά (σέντρα) ο Πολίτης έδειξε να ξεγελάτε και την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.
45΄ Ο Χιτζίδης θα εκτελέσει το φάουλ και ο Πολίτης εντυπωσιακά θα αποκρούσει.
58΄ ΓΚΟΛ: Ο Στεφανίδης από αριστερά θα κάνει το σουτ και θα πετύχει το 1-1.
68΄ ΔΟΚΑΡΙ για τη Ζάκυνθο. Ο Βαρέλα θα εκτελέσει ακόμα ένα φάουλ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.
87΄ Ο Πάττο θα βγει απέναντι στον Πολίτη, με τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου να σώζει την εστία του!

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Καλλιβωκάς (71΄ Χατζησάββας), Νόνης, Ουνγιαλίδης, Κρισμάρεβιτς, Κρόλ, Πιτταράς (60΄ Πούρνος), Μπλέτσας, Παπαδημητρίου (50΄ Καμπούρης), Βαρέλα.

Αργοτικός Αστέρας (Παν. Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιπίδης, Παλάσκας, Ντότσκιτς, Χιτζίδης, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Βελλίνης (80΄ Καραντασιάδης), Νατσέφσκι (46΄ Πάττο), Καρακατσάνης (73΄ Καθάριος), Στεφανίδης.

Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του Βορείου Ομίλου της Football League






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου