Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Με ανοιχτές θύρες η Γ' Εθνική

Η mikriliga.com ρώτησε και έμαθε την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για το εάν θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Γ' Εθνικής λόγω των επεισοδίων στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός.

Τα επεισόδια που έγιναν στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός προκάλεσαν εύλογη απορία για το αν οι επόμενες αγωνιστικές στην Γ' Εθνική θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε η mikriliga.com από το περιβάλλον του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, που για τα ματς της Super League έβαλε λουκέτο στις εξέδρες για δύο αγωνιστικές ελέω των επεισοδίων στη Λεώφορο, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο στην Γ' Εθνική.
Ο λόγος είναι ξεκάθαρος, αλλά συνάμα αποτελεί και βασική προϋπόθεση για να μην προχωρήσει η πολιτεία σε νέα παρέμβαση για την καταπόλεμηση της βίας: Από την στιγμή κατά την οποία εφαρμόζονται οι κανονισμοί και διακόπτονται τα παιχνίδια -βάσει και της πρόσφατης οδηγία της ΚΕΔ στους διαιτητές- δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Αυτό συνέβη και στο Αχαϊκή-Παναρκαδικός, όπου το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 90' λίγο μετά την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα, για τις ποινές, αφορούν τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα επιβάλλουν τα προβλεπόμενα στην Αχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου