Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Το ατυχές γκολ στο πρώτο ημίχρονο μας επηρέασε το ηθικό"

Διαβάστε τι ειπώθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη και τον Ντάνι Ακίνο στη συνέντευξη Τύπου.
Aναλυτικά όσα είπαν οι δύο τεχνικοί:
Παύλος Δερμιτζάκης (προπονητής Λαμίας): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή και σταθερή ομάδα. Υπήρχαν από την αρχή κακές καιρικές συνθήκες και αυτό δεν ήταν εύκολο για την ομάδα μας, που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες και θέλαμε το τρίποντο για να ξεχαστεί η κακή εμφάνιση και η ήττα στο Βόλο.
Τα παιδιά πάντως, ανταποκρίθηκαν 100%. Ελέγχαμε το παιχνίδι, η Ζάκυνθος σημείωσε το γκολ από το... πουθενά και αυτό μας άγχωσε. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά».
Σε ερώτηση δε για τα πλέι-οφ, τόνισε: «Και οι τρεις ομάδες, ο Ολυμπιακός, η Ζάκυνθος και η ΑΕΛ, είναι πολύ καλές ομάδες. Εμείς κοιτάμε να έχουμε πάθος, θέληση και να είμαστε καλοί σε τεχνικά κομμάτια, ώστε να παίρνουμε παντού τη νίκη και να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση».

Ντάνι Ακίνο (προπονητής Ζακύνθου): Δεχτήκαμε ένα ατυχές γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας επηρέασε το ηθικό. Ήμασταν συντηρητικοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Χτυπήσαμε το ματς μέχρι το τέλος, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Λαμία. 
Έχουν μείνει λίγα ματς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το επίπεδο των ομάδων πολύ υψηλό. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα του δικού μας ρόστερ και των υπόλοιπων μεγάλο ομάδων, όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί το ίδιο δυνατά και στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου