Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Football League: Γκέλες για Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου

Με πολλές… εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το κυρίως… μενού της 21ης αγωνιστικής στην Football League, καθώς στον Νότο η Παναχαϊκή ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από την Καλλιθέα και ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 0-0 με τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ».

Στον Νότιο όμιλο, η Καλλιθέα υποχρέωσε την Παναχαϊκή στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, μια και επικράτησε 2-1 στο γήπεδο του Ταύρου, με αποτέλεσμα, η διαφορά από την κορυφή να… ανοίξει στους 8 βαθμούς από την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, επικρατώντας 1-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και βρίσκεται εκτός της ζώνης των play outs, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε 4-2 του Φωστήρα και πλέον βρίσκεται εκτός των θέσεων του απ’ ευθείας υποβιβασμού.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου της Football League


Στον Βόρειο όμιλο, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, καθώς έμεινε στο «λευκό» 0-0 με τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ» και η… ψαλίδα από την δεύτερη Λαμία άνοιξε στους πέντε βαθμούς. Όσον αφορά στις… μάχες της ουράς, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, μια και επικράτησε 1-0 του Φωκικού και βγήκε από την ζώνη της απ’ ευθείας… πτώσης στην Γ’ Εθνική. Αντίθετα, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς του Αιγινιακού με τον Πιερικό (1-1) στο Αιγίνιο, αλλά και του Απόλλωνα 1926 με τον Εθνικό Σερρών (1-1) στην Καλαμαριά.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου