Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΠΥΡΓΟΣ: Ήταν όλοι εκεί για τον Βασίλη! (Photos & vids)


Αν και ο καιρός… έκανε τα δικά του (ή μπορεί να ήταν κι αυτό ένα …κλάμα για τον αδικοχαμένο Βασίλη), το ραντεβού στη μνήμη του ήταν «ηχηρό»! Ο ΠΣΑΠ και επίλεκτοι άσοι του παρελθόντος, έδωσαν φιλικό στο Στάδιο Πύργου τιμώντας τη μνήμη του Βασίλη Μαρτζάκλη. Ο εκλιπών ήταν ως γνωστόν αστυνομικός αλλά και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όπως και προπονητής στα τμήματα υποδομής της Δάφνης Ανδραβίδας).

Τα έσοδα από αυτή την φιλική αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, που έχασε τη ζωή του στην εκτέλεση του καθήκοντος
Στον αγώνα έδωσε το «παρών» κι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής και νυν τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης», που κατάγεται από τον Αμπελώνα κι αυτή ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε ένα τέτοιο φιλικό στην Ηλεία με τη φανέλα της μικτής του ΠΣΑΠ. Εκτός του «Κάρα», στο φιλικό έπαιξαν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Στέλιος Γιαννακόπουλος που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τον Πανηλειακό, αλλά και οι Βασίλης Λάκης, Σωκράτης Κοψαχείλης, Γιώργος Στράντζαλης και Τάσος Φερεκίδης που στο παρελθόν έπαιξαν επίσης με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Πύργου.
Το «παρών» έδωσε και ο Μεσσήνιος – μεγάλος αστέρας του παρελθόντος – Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Γιάννης Αμανατίδης (επίσης για πρώτη φορά με τον ΠΣΑΠ) αλλά και οι Αγγελος Μπασινάς, Μιχάλης Καψής, Ντανιέλ Μπατίστα, Γιούρκας Σειταρίδης, Κώστας Φρατζέσκος, Χρήστος Καραπίτσος, Κώστας Πούλιος.
Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ έστειλε αντιπροσωπεία του στο Ειδικό Σχολείο της πόλης, που φιλοξενεί 45 παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οι Σταμάτης Συρίγος και Κώστας Πούλιος, μαζί με τους Γιάννη Αμανατίδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Γιώργο Καραισαρίδη και Ντανιέλ Μπατίστα έδωσαν στο σχολείο μια δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ για να αγοραστούν τρόφιμα μακράς διάρκειας ενώ δώρισαν και γραφική ύλη για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών.
Τέλος, στο γήπεδο του Πύργου έδωσαν το «παρών» αρκετοί φίλαθλοι (περίπου 1.200)  παρά τη δυνατή βροχή στην πρωτεύουσα της Ηλείας. Ειδικότερα, τα μικρά παιδιά πολιόρκησαν τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Τζόρτζεβιτς, τον Γιαννακόπουλο, τον Λυμπερόπουλο και τους Σεϊταρίδη και Μπασινά, που ήταν οι πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες, για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο δικός μας Γιώργος Αναγνωστόπουλος.
Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. αγωνίστηκαν οι Γιάννης Αμανατίδης, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Σίνισα Γκόγκιτς, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Καραγκούνης, Γιώργος Καραισαρίδης, Στάθης Καραλάγας, Χρήστος Καραπίτσος, Μιχάλης Καψής, Σωκράτης Κοψαχείλης, Βασίλης Λάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αγγελος Μπασινάς, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Πούλιος, Γιούρκας Σειταρίδης, Γιώργος Στράντζαλης, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Τάσος Φερεκίδης, Κώστας Φρατζέσκος.

Οι του ΠΣΑΠ επικράτησαν 8-1
Εύκολα και με σκορ 8-1 επικράτησε η ομάδα του ΠΣΑΠ της ομάδας των Αστυνομικών  Ηλείας, με τον Γιάννη Αμανατίδη να σκοράρει τρεις φορές, ενώ από μία σκόραραν και οι Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Ανδρούτσος, Καραϊσαρίδης και Λυμπερόπουλος! Το μοναδικό  γκολ των Ηλείων  Αστυνομικών  πέτυχε ο  Μάριος Τσίτσος, ενώ ο Μιλοσέσκι έχασε πέναλτι!

ΠΣΑΠ (προπονητής  Ζελένιτσας Χαράλαμπος):  Κοψαχείλης Σωκ., Σεϊταρίδης Γ. , Τζιωρτζιόπουλος Στ.,  Μ. Καψής , Ν. Γκουλής, Α. Μπασινάς , Στ. Γιαννακόπουλος,  Λυμπερόπουλος Ν., Αμανατίδης Ι., Καραγκούνης Γ.,  Τζόρτζεβιτς  Π.(Πούλιος  Κ., Στράντζαλης Γ., Τρυφωνόπουλος Αν., Καραισαρίδης  Γ., Λάκης Β.,  Ανδρούτσος  Αν., Αργυρόπουλος Δ.  και  Καραλάγας  Στ.).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ  ΗΛΕΙΑΣ (προπονητής Γιώργος  Βαρουξής):  Ρούνης, Δρακόπουλος Φ., Κουτσούνης, Πατσούρης, Καραφλός, Φερεκίδης, Πικέας, Τσίτσος, Μπατίστα, Μιλοσέσκι, Αλεξόπουλος. (Στην επανάληψη αγωνίστηκε και πλειάδα ακόμα αστυνομικών – ποδοσφαιριστών).




















1 σχόλιο: