Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήταν καλύτερος... μπορούσε και τη νίκη! - Συγκλονιστικός ο κόσμος! (Photos)

Ζάκυνθος και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της FootballLeague. 
Το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά το παιχνίδι, είχε γρήγορο ρυθμό. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να πετύχουν ένα γκολ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο, το γρήγορο γκολ του Ηρακλή, ζωήρεψε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. Ο μεν Ηρακλής προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το σοκ των πρώτων λεπτών και προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ.  Το σκορ άνοιξε με ένα εκπληκτικό γκολ από τον αρχηγό του Ηρακλή, Νίκο Πουρτουλίδη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι της εστίας. Δύο λεπτά αργότερα ο Λουκίνας δεν μπόρεσε από κοντά, να πετύχει δεύτερο γκολ.
Στο 59’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ , ο Κρολ ανάμεσα από μια ομάδα ποδοσφαιριστών με κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.
Η άμυνα του Ηρακλή είχε μείνει ανέπαφη για 601 λεπτά! Το τελευταίο γκολ που είχε δεχθεί ο Χουάντερσον, ήταν στις 3 Νοεμβρίου με τον Αιγινιακό. Από τότε, ο Ηρακλής κρατούσε το μηδέν στην άμυνα ,  με τον Καμίλ Κρολ να βάζει ένα τέλος σε αυτό το σερί .Έτσι, οι Θεσσαλονικείς δέχτηκαν τέρμα εκτός έδρας έπειτα από ένα σερί 601 αγωνιστικών λεπτών.
Στα τελευταία τριάντα λεπτά, οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Ηρακλής απείλησε με τον Κυριακίδη.  Η μεν Ζάκυνθος στο τέλος έχασε περισσότερες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Οι Τσόπελας ,Οικονόμου και  Βαρέλα είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν. 


ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο):  Ξενοδόχοφ, Τσόπελας (90' Κυριακίδης), Αποστόλου, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου, Μπλέτσας (82' Ευθυμιάδης), Βαρέλα, Λέκκας (73' Πλαβούκος), Κρολ.   

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (70' Τσιλιγκίρης), Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Κάσσος, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ρομάνο (78' Πασάς), Λουκίνας (70' Περόνε). 

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου