Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: «Συγχαίρω την ομάδα μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε»

Την ευκαιρία να πάρει το ματς είχε η Ζάκυνθος, σύμφωνα με τον Ντάνι Ακίνο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το Ζάκυνθος-Ηρακλής (1-1):
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέχρι το 60’. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα γκολ. Ο αντίπαλος μας  πίεσε με στατικές φάσεις, κυρίως με τα καλά χτυπήματα του Βαρέλα. Είχαμε σε μία από αυτές κακή συγκέντρωση και δεχτήκαμε το γκολ. Θα έλεγα πως στις περισσότερες εκτελέσεις φάουλ του αντιπάλου, δείξαμε έναν πανικό.
Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε το παιχνίδι με βάση την εξέλιξή του, αφού με την εικόνα που είχαμε το 1-1 δεν μας αφήνει ικανοποιημένος. Θα δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο. Η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς. Έχουμε δύσκολα και συνεχόμενα ματς και κάποια μικροπροβλήματα. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα  αυξήσουμε τη διαφορά».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν κέρδη από το παιχνίδι αυτό, είπε: «Η άποψη μου είναι πως θέλαμε να κερδίσουμε. Μπορούσαμε,  αλλά όπως και να έχει μείναμε αήττητοι. Αυτό είναι κάτι σημαντικό και το κρατάμε».
Ηλίας Τσιλιγκίρης (παίκτης Ηρακλή)«Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα. Ήρθαμε εδώ όμως για να κερδίσουμε. Αυτό θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Πετύχαμε ένα γκολ, δεν μπορέσαμε να το προασπίσουμε όμως και ισοφαριστήκαμε. Μετά πιεστήκαμε, όμως αντέξαμε και κρατήσαμε το αήττητο μας. Είμαστε πρώτοι και συνεχίζουμε».
Ακίνο: Αντιμετωπίσαμε μια σούπερ ομάδα
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο είπε: «Συγχαίρω την ομάδα μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν μία σούπερ ομάδα, όπως ο Ηρακλής. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ειδικά μετά το 0-1. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ο Ηρακλής είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ. Μετά την ισοφάριση, άλλαξε ο αγώνας. Πιέσαμε, φτάσαμε κοντά στο γκολ, δεν το πετύχαμε όμως. Ο Ηρακλής είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ακόμα ο βαθμός είναι σημαντικός για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου