Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εκδικάστηκε η έφεση, αύριο (2/4) η απόφαση!

Εκδικάστηκε η έφεση της Λαμίας στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση Μουμίν. Αύριο (2/4) αναμένεται η απόφαση. 


Ενώπιων της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δικηγόρος της Λαμίας, Νίκος Κυρκούδης και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, Ρεπετσάςκαι Ζουλιώτης.
Παρών ήταν και "ισχυρός" άνδρας της ομάδας της Φιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος όμως αν και ζήτησε να παρέμβει δεν του επετράπει, αλλά και ο νομικός εκπρόσωπος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Λάμπρος Μπίρδας.
«Δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιούσαμε τιμωρημένο παίκτη. Η απόφαση της ποινής του παίκτη έφτασε με φαξ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα γραφεία της ομάδας όταν όλοι ήμασταν στο γήπεδο. Δείτε την διαφορά στον γραφικό χαρακτήρα ανάμεσα στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Πιερικό, που στάθηκε η αιτία της τιμωρίας του Μουμίν και τον γραφικό χαρακτήρα της συμπληρωματικές έκθεσης. Ο Μουμίν δεν επιτέθηκε ποτέ φραστικά στον βοηθό. Όλα όσα υποστηρίζονται είναι ανυπόστατα. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, παίζεται μία κατηγορία και η τύχη μίας πόλης», τόνισε στην υπερασπιστική του γραμμή ο δικηγόρος της Λαμίας.
Στο σημείο αυτό, ο δικηγόρος των θεσσαλών τόνισε ότι... «δεν επιδέχεται ανταπόδειξης το φύλλο αγώνος, ακόμα και η αμέλεια τιμωρείται. Η πρώτη αγωνιστική ποινής όταν έχει συμβεί το παραμικρό λειτουργεί αυτοδικαίως χωρίς καν να κοινοποιηθεί. Από εκεί και πέρα όταν πάμε να φύγουμε από έναν αγώνα περιμένουμε το αντίγραφο του φύλλο αγώνα, δεν πάμε στο λεωφορείο για να φύγουμε».
Στη συνέχεια εξετάστηκαν και οι Ρεπετσάς και Ζουλιώτης, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο διαιτητής κ. Κατσικογιάννης στο επίμαχο παιχνίδι με τον Πιερικό αδίκησε τη Λαμία και είχε δόλο.
Ο δικηγόρος της Λαμίας , κλείνοντας ανέφερε ότι υπάρχει πλαστογραφία στο φύλλο αγώνα και πως «θα έκαναν μήνυση κατά του διαιτητή και του επόπτη, αλλά η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια θα ισοδυναμούσε με υποβιβασμό της ομάδας». Οι δύο ομάδες ζήτησαν να εκδοθεί άμεσα η απόφαση κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (2/4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου