Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Βούλιαξε" το Λουτράκι με... δράστη τον Καραμαλίκη (4-1)

Σπουδαία εμφάνιση (κυρίως στην επανάληψη) και επιβλητική νίκη με 4-1 επί του ΑΟ Λουτρακίου για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, με έναν καταπληκτικό Στάθη Καραμαλίκη!!!
Οι γηπεδούχοι αν και δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, ευτύχισαν να προηγηθούν στο 18΄ με πλασέ του Σκοζάι. Όμως η χαρά κράτησε μόλις 10 λεπτά αφού οι φιλοξενούμενοι στο 28΄ με σουτ του Παπουτσή έφεραν το ματς στα ίσα. Με το σκορ αυτό πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.
Στην επανάληψη... μίλησε η αξία του Στάθη Καραμαλίκη. Με τρία προσωπικά γκολ (50΄, 56΄, 71΄) έριξε ταφόπλακα στους φιλοξενούμενους και πλέον η ομάδα του νησιού μας αναζητά ένα βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία!


ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Χαρακτινός, Κολοβάκης, Τσαλέκου, Τζιαφέρης (46΄ Μπαρμπαρούσης), Νίκου, Λιβέρης, Σούρμπης, Κωστάκης, Πέττας (73΄ Κάρδαρης), Σκοζάϊ, Καραμαλίκης (83΄ Καλογέρης)

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολλόγγης):  Κόντης, Νώτης, Καρμίρης (82΄ Ντεντριλής), Σπέλι (59΄ Χατζηστάμου), Μαυρέλης, Τσόκος, Παπουτσής, Διαμαντόπουλος, Χρυσαφίδης, Σιώκος, Σουσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου