Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Εσωκομματικό… χέρι στον υφυπουργό Αθλητισμού!

Άλλο ένα καυτό μέτωπο θέλουν να αποφύγουν στην κυβέρνηση, ειδικά σε μια εποχή που δέχονται συντονισμένες επιθέσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό…

Και στον ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ακροβατεί επικίνδυνα συνεχώς με την απειλή ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να διστάσει να προχωρήσει στην αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.
Οι πάμπολλες συνεντεύξεις σε αυτή την κατεύθυνση ενόχλησαν και έτσι υπήρξε εσωκομματικό… χέρι στον Κοντονή για να γίνει πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του.
«Το θέμα του αποκλεισμού είναι ευαίσθητο και θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, αφού εκτός από του συλλόγους θα παρασύρει και την Εθνική», υπογραμμίσθηκε στον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ, στον οποίο έγιναν αυστηρές συστάσεις για μεγαλύτερη προσοχή και λιγότερα μεγάλα λόγια σε μια περίοδο που η κυβέρνηση διαρκώς βάλλεται με συνέπεια να είναι λάθος να ανοίγονται νέες εστίες αντιπαραθέσεων.
Στον ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν και από την υπερασπιστική γραμμή του Κοντονή προς τον προκάτοχο του της Ν.Δ. Γιάννη Ανδριανό, αναφορικά με την ΕΠΟ. Και αυτό διότι ο νυν υφυπουργός Αθλητισμού ταυτίστηκε απόλυτα για το θέμα της επιχορήγησης-φούσκας του 2014 με τον πρώην ομόλογο του όταν για το ίδιο ζήτημα πριν λίγους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαφορετική άποψη.
Οι εσωκομματικοί σύντροφοι του Κοντονή του ζήτησαν να ρίξει τους τόνους και να αντιμετωπίσει το ζήτημα του ποδοσφαιρικού αυτοδιοίκητου με τη δέουσα ψυχραιμία και νηφαλιότητα ώστε να μην βρεθεί στο τέλος υπόλογος και χρεωμένος αντί για δικαιωμένος.
Μάλιστα, οι πληροφορίες του a-sports.gr, είναι συγκεκριμένες για το πότε έγιναν αυτές οι συστάσεις. Και αναφέρουν πως η αφορμή δόθηκε μετά την τελευταία συνέντευξη Κοντονή την Μ. Τετάρτη στην ιστοσελίδα left.
Πάντως, για το ζήτημα της επιχορήγησης-φούσκας Ανδριανού σε σχέση με τι έγινε και το πού πήγαν τα χρήματα που είχαν θεωρητικά εκταμιευθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, αναμένεται να υποβληθούν άλλες δύο επίκαιρες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο. Αυτή τη φορά η μία θα είναι από βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. και η άλλη από βουλευτή του Ποταμιού…
Στο μεταξύ, ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ έστειλαν, όπως είχαν δεσμευτεί, τις προτάσεις τους στον Κοντονή με αφορμή το πρώτο μέρος του αθλητικού νομοσχεδίου, στο οποίο υπάρχουν ωμές παρεμβάσεις στη συνθήκη ανεξαρτησίας του ποδοσφαίρου.

a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου