Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OFF: Κι όμως... χάνει ο ΑΟ Λεβάντε! (Photos)

Την πρώτη του σε όλους τις φετινές διοργανώσεις γνώρισε πριν από λίγο ο ΑΟ Λέβάντε. Ηττήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Πλάνου από τον ΑΟ Τσιλιβή με 1-0 στην 2η  αγωνιστικη των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Στο άλλο παιχνίδι ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Μαχαιράδου.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ - Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ  1-0
Πολύ καλύτερος (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) ο ΑΟ Τσιλιβή δικαίως επικράτησε με 1-0 του... αγνώριστου ΑΟ Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο  λεπτό με τον αμυντικό Άγγελο Κλάδη. Ο Τσάνης έβγαλε για τον Σταμίρη κι αυτός έβγαλε τη συρτή σέντρα στην περιοχή του Λεβάντε. Εκεί υπήρξε σύγχυση και ο Αγ. Κλάδης με προβολή πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
οι γηπεδούχου του Παναγιώτη Τρουπιώτη (είναι τιμωρημένος και θα παρακολουθήσει όλα τα ματς των μπαράζ εκτός γηπέδων) είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.
Στην επανάληψη ο Κώστας Κλάδης έκανε δύο γρήγορες αλλάγες, προσπαθώντας να φρεσκάρει την ομάδα του. Το μόνο όμως που κατάφεραν οι παίκτες του Λεβάντε ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Δούμουρα (με κεφαλιά από κόρνερ του Χρ. Κομιώτη) στο 63΄.  
***Στην ανάπαυλα υπήρξαν μικρής έκτασης επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια, μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Μπάμπης Μάργαρης): Κλάδης Β., Μπιάζης, Κλάδης Αγ., Κόκα, Μαυρίας, Μπάστας, Τσάνης, Σταμίρης, Κάρδαρης (71΄ Γιακουμέλος), Καίσαρης (46΄ Τσιριγώτης), Αλεξανδρίδης (83΄ Πάνου).

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Κώστας Κλάδης): Ανδρέου, Λογοθέτης, Δούμουρας, Αριστομενόπουλος, Κομιώτης Αλ., Κομιώτης Ι. Μπουζιάνος (46΄ Σοφός Δ.), Μαλαφούρης, Μαρίνος (65΄ λ. τρ. Ματαράγκας), Μπινιχάκης, Τζιαφέρης (46΄ Κομιώτης Χρ.).

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ 3-2
Μοιρασμένο ήταν το ματς στον Αγγερικό, με το Καταστάρι να είναι καλύτερο στα πρώτα 45 λεπτά και το Μαχαιράδο στην επανάληψη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 με τα γκολ των Λίβου, Δρόσου και Μαρούδα, ενώ είχαν ευκαιρία να πετύχουν κα τέταρτο γκολ.
Στην επανάληψη όμως επαναπαύθηκαν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν σε 3-2 με τους Αρκαδιανό και Ελέζι και αν ο Πάστρας ήταν πιο αποτελεσματικός στο τετ-α-τετ που είχε θα είχαν "τσιμπήσει" το βαθμό της ισοπαλίας. 

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Δήμος Αγγελάκης): Ποταμίτης, Σκιαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Γκούσκος, Πίσκοπος (88΄ Βιλλιάρδος), Διαμαντής, Μαρούδας, Βάσσος, Λίβος, Μαρίνος, Δρόσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Νίκος Κοντονής): Αυγουστίνος, Τσιλίκης (46΄ Καλαμάρας), Κυβετός, Ελέζι, Λούντζης, Αρκαδιανός, Αντωνόπουλος (60΄ Αντίοχος Χαρ.), Νικολόπουλος, Πάστρας, Κακολύρης Ν., Κακολύρης Γ.
 

Η βαθμολογία σε 2 αγώνες
1.ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ        12
2.ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ            7
3.ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ   6
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧ.       0

1η αγωνιστική

ΑΟ Λεβάντε – ΑΟ Κατασταρίου  4-0

Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΟ Τσιλιβή  2-3



2η αγωνιστική

ΑΟ Κατασταρίου – Αστέρας Μαχαιράδου  3-2

ΑΟ Τσιλιβή – ΑΟ Λεβάντε   1-0



3η αγωνιστική

ΑΟ Λεβάντε – Αστέρας Μαχαιράδου

ΑΟ Τσιλιβή – ΑΟ Κατασταρίου



4η αγωνιστική

ΑΟ Κατασταρίου – ΑΟ Λεβάντε

ΑΟ Τσιλιβή – Αστέρας Μαχαιράδου



5η αγωνιστική

Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΟ Κατασταρίου

ΑΟ Λεβάντε – ΑΟ Τσιλιβή



6η αγωνιστική

Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΟ Λεβάντε
ΑΟ Κατασταρίου – ΑΟ Τσιλιβή 


Φωτογραφίες από το ΑΟ Κατασταρίου-Αστέρας Μαχαιράδου













Φωτογραφίες από το ματς ΑΟ Τσιλιβή-ΑΟ Λεβάντε



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου