Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πήρε και το πρωτάθλημα ο ΑΟ Λεβάντε! (Photos)

Και μαθηματικά Πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου είναι από σήμερα ο ΑΟ Λεβάντε μετά την ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Τσιλιβή στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Στο άλλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ο Αστέρας Μαχαιράδου επικράτησε με 4-2 του ΑΟ Κατασταρίου.


ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ  1-1
Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με πάθος για τη νίκη, Λεβάντε και Τσιλιβή αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, όπως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στο Ρόιδο. Πάντως οι παίκτες του Κώστα Κλάδη αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα αφού είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.
Έτσι, οι γηπεδούχοι μία αγωνιστική πριν την αυλαία των μπαράζ εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος! 

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
51΄  Ο Ματαράγκας θα πιάσει το δυνατό σουτ, εντυπωσιακή η απόκρουση του Β. Κλάδη.
61΄ ΓΚΟΛ: Ο Ματαράγκας θα βγάλει την ασίστ για τον Χρ. Κομιώτη κι αυτός με σουτ εντός περιοχής θα ανοίξει το σκορ, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
69΄ Ο Μαλαφούρης θα φύγει στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή θα κόψει την μπάλα για τον Ματαράγκα που από πλεονεκτική θέση θα σουτάρει πάνω από το τέρμα.
70΄ ΓΚΟΛ: Σύγχυση στην άμυνα του Λεβάντε ο Αλεξανδρίδης θα βγάλει για τον Γιακουμέλο κι αυτός με προβολή θα ισοφαρίσει σε 1-1.
76΄ Σέντρα από αριστερά του Χρ. Κομιώτη, ο Ι. Κομιώτης θα βρει τον Μαλαφούρη που θα κάνει το σουτ για διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Β. Κλάδης.
87΄ Σέντρα από δεξιά του Αλ. Κομιώτη στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όπου ο αμαρκάριστος Μαλαφούρης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
88΄ Μακρινό σουτ του Ματαράγκα, η μπάλα μόλις άουτ.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών μπροστά στον πάγκο του Λεβάντε, διότι πέταξαν δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις… κόπασαν οι φασαρίες ο διαιτητής Κωστάκης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αναπληρωματικό παίκτη του Λεβάντε, Διονύση Καλανδρία.


Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ (Κώστας Κλάδης): Ανδρέου, Κομιώτης Αλ., Αριστομενόπουλος, Λογοθέτης, Δούμουρας, Μαρίνος, Ματαράγκας, Κομιώτης Ι. (90΄+ Τζιαφέρης), Μαλαφούρης, Κομιώτης Χρ. (79΄ Μαρούδας), Μπινιχάκης.


Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Χαράλαμπος Μάργαρης): Κλάδης Β., Κόκας, Μαυρίας (90΄+ Νήττα), Κλάδης Αγ., Μπιάζης, Μπάστας, Τσάνης, Καίσαρης (65΄ Τσιριγώτης), Αλεξανδρίδης, Σταμίρης, Κάρδαρης (60΄ Γιακουμέλος).



ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ  4-2

Το άλλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στους αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες του Κατασταρίου με τον Παναγιώτη Δρόσσο άνοιξαν το σκορ στο 19΄ αλλά από κει και πέρα… «μίλησε» ο Ντίνος Νικολόπουλος που πέτυχε τρία γκολ (34΄, 52΄ (πεν.), 60΄) και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Σωκράτης Διαμαντής έμπασε στο παιχνίδι την ομάδα του στο 87΄, όμως ο Αντωνόπουλος στο 90΄ πέτυχε το τελικό 4-2.



Η βαθμολογία σε 5 αγώνες
1.ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ        19
2.ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ           14
3.ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ   6
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧ.       3

1η αγωνιστική
ΑΟ Λεβάντε – ΑΟ Κατασταρίου  4-0
Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΟ Τσιλιβή  2-3


2η αγωνιστική
ΑΟ Κατασταρίου – Αστέρας Μαχαιράδου  3-2
ΑΟ Τσιλιβή – ΑΟ Λεβάντε   1-0


3η αγωνιστική
ΑΟ Λεβάντε – Αστέρας Μαχαιράδου  3-0
ΑΟ Τσιλιβή – ΑΟ Κατασταρίου  5-1


4η αγωνιστική
ΑΟ Κατασταρίου – ΑΟ Λεβάντε  0-2
ΑΟ Τσιλιβή – Αστέρας Μαχαιράδου  2-0


5η αγωνιστική
Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΟ Κατασταρίου  4-2
ΑΟ Λεβάντε – ΑΟ Τσιλιβή   1-1



6η αγωνιστική
Αστέρας Μαχαιράδου – ΑΟ Λεβάντε
ΑΟ Κατασταρίου – ΑΟ Τσιλιβή  



ΦΩΤΟ: Άλντι Ζέλα
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου