Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μπαξεβάνος: «Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε»

Πρωτόγνωρες στιγμές ζουν από το απόγευμα της Κυριακής στον Κισσαμικό, καθώς κατέκτησαν την άνοδο στη Football League, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο... "δικός" μας Σπύρος Μπαξεβάνος (έχει περάσει από τον πάγκο του ΑΠΣ Ζάκυνθος), προσπάθησε να κάνει δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο, εν μέσω... μπουγελώματος από τους παίκτες του.
«Σήμερα "κλείδωσε" αυτό που παλεύαμε από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε ευτυχισμένοι, είμαστε χαρούμενοι... Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε! Το πιστέψαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που προσπάθησαν από την αρχή της χρονιάς. Να γίνω λίγο "κακός" τέτοια μέρα και να ζητήσω... συγνώμη απ’ αυτούς που πίστευαν ότι θα ήμασταν από τον Φεβρουάριο πρωταθλητές. Να γίνω "κακός" γιατί υπήρχε κόσμος που περίμενε απ‘ τον Φεβρουάριο να είμαστε πρωταθλητές με 15 βαθμούς διαφορά. Να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Είμαστε η πρώτη ομάδα από όλους τους  ομίλους της Γ’ Εθνικής που τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είμαστε πρωταθλητές μπροστά σε ιστορικές και καταξιωμένες ομάδες στο ποδόσφαιρο. Σήμερα η μέρα είναι μόνο για να πανηγυρίσουμε», ανέφερε.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου