Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το τρίτο ημίχρονο στη Ζάκυνθο

Τι είπαν Ντάνι Ακίνο και Θωμάς Γράφας μετά τη νίκη του ΑΠΣ επί του Πιερικού.


Ακολουθούν αναλυτικά οι τοποθετήσεις στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα της Ζακύνθου...

Θωμάς Γράφας – Προπονητής Πιερικού
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Πιερικού. Θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στον αγώνα θα ήταν η ισοπαλία. Αν δεν κάνω λάθος, η Ζάκυνθος δεν είχε τις ευκαιρίες παρόλο που είναι πολύ καλή ομάδα. Για την συνέχεια είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Ότι καλύτερο στην Ζάκυνθο και τον κ. Ακίνο που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση».
Για το αν είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τον ΑΠΣ ενόψει πλέι άουτ: «Μας έδωσε την δυνατότητα να τον δούμε, όπως και η Ζάκυνθος είχε ευκαιρία να μας δει. Θα είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτά πιστεύω».

Ντανιέλ Ακίνο – Προπονητής Ζακύνθου
«Το πρώτο που θα ήθελα να συγχαρώ τον Πιερικό για ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί καταφέραμε και τερματίσαμε ένα σερί αρνητικών αγώνων που δεν παίζαμε πολύ καλά και δεν κερδίζαμε. Ούτε σήμερα (εχθές) παίξαμε καλά, αλλά το σημαντικό είναι ότι η νίκη θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για τα πλέι άουτ. Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και ξεκινάει ένα εντελώς διαφορετικό σετ αγώνων εξίσου δύσκολο. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για το πρωτάθλημα που έκαναν. Ελπίζω να επιστρέψουν οι τραυματίες και με σοβαρότητα και σύνεση να πορευτούμε στα πλέι άουτ».

Άγγελος Καρατάσιος – Παίκτης Πιερικού
«Εμείς μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Η συνέχεια είναι στα πλέι άουτ , που θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ιάσωνας Παπαδημητρίου – Παίκτης Ζακύνθου
«Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Ευτυχώς κερδίσαμε 2-1 και πήραμε το πλεονέκτημα για τα πλέι άουτ. Θεωρώ ότι δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σε μερικά διαστήματα ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις μας απείλησε αλλά στο τέλος πήραμε την νίκη και το πλεονέκτημα για τα πλέι άουτ».
Για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα και τι πιστεύει για τα πλέι άουτ: «Σίγουρα πρωταρχικός στόχος ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ ότι κάναμε ένα απίστευτο ξεκίνημα. Στην συνέχεια κάναμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα που μας άφησαν πίσω αλλά ανακάμψαμε. Προσπαθήσαμε να μπούμε στα πλέι οφ ή τουλάχιστον να πάμε στην τέταρτη θέση. Βέβαια δεν παύει η χρονιά να μην είναι επιτυχημένη. Τα πλέι άουτ είναι καινούργιο πρωτάθλημα. Ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός και θα προσπαθήσουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου