Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ: Μία ανάσα από το Ολλανδικό ποδόσφαιρο!



Ανοίγουν οι επαγγελματικοί ορίζοντες για ένα ζακυνθινόπουλο με εξαιρετικό ταλέντο. Ο λόγος για τον Κώστα Κάρδαρη ο οποίος τις τελευταίες 20 ημέρες ήταν στην Ολλανδία και δοκιμάστηκε από ομάδες που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Κάρδαρης πήγε για πέντε ημέρες, άρεσε και παρέμεινε είκοσι, δείχνοντας το μοναδικό του ταλέντο.
Σήμερα το πρωί… «πάτησε» και πάλι Ζάκυνθο και το zantesport τον συνάντησε θέλοντας να μάθουμε για τις εντυπώσεις του, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι.

Του ζητήσαμε την εμπειρία του και να μας συγκρίνει το Ολλανδικό με το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η εμπειρία μου ήταν μοναδική! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Σε ότι αφορά τη σύγκριση, αρκεί να σας πω ότι η Γ΄ Εθνική εκεί συγκρίνεται με τη δικιά μας SUPER LEAGUE».

Για τις ομάδες που δοκιμάστηκε: «Θα μου επιτρέψετε ακόμα να μην πω γι αυτές, πάντως είναι από Γ΄ έως Α΄ Εθνική. Απ΄ ότι μου είπαν άφησα καλές εντυπώσεις και πολύ σύντομα θα με καλέσουν να γυρίσω πίσω».

Σε περίπτωση που χαλάσει και δεν πάει Ολλανδία, μας είπε: «Επιστρέφω στην ομάδα μου, τον Ζακυνθιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ψάξω για ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα».

Για την καταπληκτική πορεία του Ζακυνθιακού στο β΄ γύρο, τόνισε: «Εμείς το πιστεύαμε. Παιχνίδι με παιχνίδι παίζαμε για να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό και στο τέλος το καταφέραμε. Πάντα με δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου