Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Με γκολάρα του Πέττα "διπλό" στην Τρίπολη και "έδεσε" την παραμονή! (video)

Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ζακυνθιακός μέσα στην τρίπολη επί του Παναρκαδικού και δικαίως έφτασε στη νίκη με 1-0 με καταπληκτικό γκολ του Ραφαήλ Πέττα (ανάποδο ψαλίδι)!



Το αήττητο σερί του Παναρκαδικού σταμάτησε στους 12 αγώνες μιας και ο Ζακυνθιακός κατάφερε να αποδράσει από την Τρίπολη με σκορ 1-0 με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Πέττα στο 82'. Κλειστό το παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ, όπως αναμενόταν.

Ο Ζακυνθιακός ήρθε στην Τρίπολη για να μην χάσει και με σωστή άμυνα έκλεισε τα ατού του Παναρκαδικού. Η ομάδα της Τρίπολης δημιούργησε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να απειλήσουν, κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο με ξεχωριστό τρόπο.



Στο 82 έγινε σέντρα από δεξιά για τον Ζακυνθιακό και ο Πέττας έπιασε το γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην εστία του Παναρκαδικού. Το ψαλιδάκι του ποδοσφαιριστή έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του που κατέβηκε για το "Χ", αλλά έφυγε με το διπλό.

Παναρκαδικός (Τζήλος-Καλογιαννίδης): Μανέλης, Πετρόπουλος (68’ Αρώνης), Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Βλαχοκυριάκος, Σταθουλόπουλος (62’ Αρδάμης), Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς (74’ Πότσια), Κώτσιρας.

Ζακυνθιακός (Αντωνόπουλος): Κουρλός, Τσαλέκος, Κολοβάκης, Λιβέρης, Νίκου, Σούρμπης, Πέττας (89’ Καλογέρης), Κωστάκης, Καραμαλίκης (83’ Τζιαφέρης), Μπαρμπαρούσης (90+1’ Παυλίδης), Σκοζάι.


Τα αποτελέματα της 26ης αγωνιστικής

Αστέρας Μαγούλας-Αχαϊκή 1-3

Παναργειακός-Δόξα Νέας Μανωλάδας 2-2

Παναρκαδικός-Ζακυνθιακός 0-1

ΑΟ Λουτράκι-Ερμής Κιβερίου 2-2

ΠΑΟ Βάρδας-Αιολικός 3-0

Μανδραϊκός-Πανελευσινιακός 0-3 α.α

ΑΟ Κύμης-Βύζας Μεγάρων 0-3 α.α



Ρεπό: Καλαμάτα
 










arcadiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου