Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Συνεργασία Ραυτόπουλου με την SOCCER PROMO MANAGEMENT (Photos)

Μία σπουδαία συνεργασία έκλεισε ο Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού Αθλητικού Ομίλου Ζακύνθου, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος. Ο δραστήριος Πρόεδρος είναι και επίσημα πλέον ο συνεργάτης της εταιρείας SOCCER PROMO MANAGEMENT στη Ζάκυνθο.
Η εταιρεία αυτή ασχολείται με το football management από ακαδημίες έως επαγγελματίες αθλητές. Ιδιοκτήτης είναι ο κ. Σπύρος Μαραθωνίτης και προσωπικός φίλος του κ. Ραυτόπουλου επί σειρά ετών. Μάλιστα ο κ. Μαραθωνίτης είχε επισκεφτεί το νησί στις 14 Ιουνίου 2012 προσκεκλημένος της διοίκησης του Παναρτεμισιακού Α.Ο.
Ο κ. Ραυτόπουλος, μιλώντας στο zantesport γι αυτή του τη συνεργασία, τόνισε: "Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον φίλο Σπύρο Μαραθωνίτη για την τιμή που μου κάνει να είμαι ο εκπρόσωπος της SOCCER PROMO MANAGEMENT στη Ζάκυνθο. Εύχομαι η συνεργασία μας να έχει ανταπόκριση και αποτελέσματα. Ήδη η αρχή έγινε με τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΠ Ζακυνθιακός, Κώστα Κάρδαρη. Ο αθλητής βρίσκεται μαζί με τον κ. Μαραθωνίτη στην Ολλανδία και δοκιμάζεται μαζί και με άλλους αθλητές από την Ελλάδα. Μάλιστα ο Κάρδαρης άφησε άριστες εντυπώσεις και του ζητήθηκε να παραμείνει άλλη μία εβδομάδα στη χώρα που προάγει το άθλημα".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου