Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πολύτιμος βαθμός (0-0) στον Εύοσμο

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε πριν από λίγο ο ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Εύοσμο, απέναντι στον γηπεδούχο Αγροτικό Αστέρα (0-0).
Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο (24/5) ματς στον Εύοσμο μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Ζακύνθου, σε ένα αποτέλεσμα που προφανώς αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.
Η ομάδα του Ιονίου έφτασε τους 11 βαθμούς και μοιράζεται την τρίτη θέση με τον Τύρναβο ύστερα από 6 αγωνιστικές στα πλέι άουτ του Βόρειου Ομίλου, ενώ οι «πράσινοι» με 13 παραμένουν στην κορυφή και προς το παρόν δεν αγχώνονται.
Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τους νησιώτες να έχουν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με την άστοχη κεφαλιά του Μπλέτσα στο 5', για να απαντήσει για τον Αγροτικό Αστέρα ο Πάτο στο 17', το σουτ του οποίου από καλή θέση έφυγε άουτ.
Στο 38' η Ζάκυνθος απείλησε εκ νέου, με την προβολή του Κρολ ύστερα από τη σέντρα του Κυριακίδη να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο Ταταρίδης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μπλέτσα.
Ο ίδιος παίκτης ήταν για λίγο άστοχος στο 49', ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Πολίτη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Καρακατσάνη.
Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, τα νεύρα κυριάρχησαν και σημειώθηκαν αρκετές καθυστερήσεις.
Στο 88' ο Τσόπελας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ο έξτρα χρόνος ήταν οκτώ λεπτά και ο Αγροτικός Αστέρας πίεσε για το γκολ της νίκης.
Στο 90'+6, όμως, ο Καρακατσάνης νικήθηκε και πάλι από τον Πολίτη στο πλασέ που επιχείρησε κι έτσι το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καπίας, Γεωργιάδης (81' Μίλιτς), Τσεμπερίδης, Πάτο, Καθάριος (55' Βελλίνης), Καρακατσάνης, Στεφανίδης.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης (82' Βυθούλκας), Στασινόπουλος, Τσόπελας, Νόνης, Καμπούρης, Μπλέτσας, Οικονόμου, Πλαβούκος (55' Λέκκας, 90'+1 Πέττας), Ουνγιαλίδης, Κρολ.


Αναλυτικά η 6η αγωνιστική 
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 3-0 α.α
Αιγινιακός-Τύρναβος  0-1
Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος  0-0

Αναλυτικά η βαθμολογία  

1. Αγροτικός Αστέρας 13
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 13
3. Ζάκυνθος 11
4. Τύρναβος 11
5. Αιγινιακός  9
6. Πιερικός -3


Επόμενη (7η) αγωνιστική (31/05)
Τύρναβος - Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος - Αιγινιακός
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας  0-3αα


a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου