Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σπουδαίο «διπλό» για τον Τύρναβο

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα του Αιγινιακού και παραμένει δυναμικά στο «κόλπο» της παραμονής * Δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Έχει πάρει… φόρα ο Τύρναβος! Η ομάδα της Λάρισας πανηγύρισε την Κυριακή (24/5) την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στον 2ο όμιλο των πλέι άουτ, αυτή τη φορά επικρατώντας με 1-0 στην έδρα του Αιγινιακού και πλέον ισοβαθμεί με τη Ζάκυνθο στην 3η θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.
Το γκολ του Παληγεώργου αποδείχθηκε αρκετό για τους φιλοξενούμενους, με την ομάδα του Αιγινίου να πιέζει για την ισοφάριση και να έχει και δοκάρι, αλλά το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους, ρίχνοντάς την στην 5η θέση.
Το ματς ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, αλλά στην πρώτη καλή στιγμή, ο Τύρναβος κατάφερε να προηγηθεί, όταν στο 18ο λεπτό ο Αλεξίου έπαιξε το ένα δύο με τον Παληγεώργο, με τον τελευταίο να κάνει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το 0-1.
Ο Αιγινιακός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και είχε μεγάλη ευκαιρία για να το κάνει, αλλά το σουτ του Γουέλκαμ στο 28’ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πρίφτη.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις στη συνέχεια του πρώτου μέρους, πηγαίνοντας με ένα γκολ στην… πλάτη στα αποδυτήρια.
Η ομάδα του Αιγινίου μπήκε αποφασισμένη για την ισοφάριση στην επανάληψη, αλλά βρήκε απέναντί της έναν ετοιμοπόλεμο Πρόφτη. Το σουτ του Γιαζιτζόγλου στο 65’ πέρασε λίγο άουτ, όπως και η καρφωτή κεφαλιά του Γουέλκαμ στο 72’.
Ο Καζάκης είδε την κεφαλιά του στο 82’ να έχει την ίδια τύχη, ενώ ο Πρίφτης εξουδετέρωσε το σουτ του ίδιου παίκτη στο 87’, κρατώντας την υπερπολύτιμη νίκη για την ομάδα του.
Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς τους Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και Στέλιο Κεντζιόπουλο (Καστοριάς), ενώ τέταρτος ήταν ο Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς).

Κίτρινες: 29’ Πέντα, 72’ Γουέλκαμ, 86’ Τόλιος - 76’ Γεωργίου, 85’ Πρίφτης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Αχαλινόπουλος (70’ Μπονίγια), Δεμηρτζόγλου (80’ Κυνηγόπουλος), Ζούρκος (46’ Καζάκης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Χαλούλος, Λαμπρόπουλος (52’ Γεωργίου), Καραμανλής, Ντατίδης, Παληγεώργος (55’ Σουλιώτης), Κυριάκος, Αλεξίου (32’ Μιλουτίνοβιτς), Γκούρτσας, Ποκόνγκ.


Αναλυτικά η 6η αγωνιστική 
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 3-0 α.α
Αιγινιακός-Τύρναβος  0-1
Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος  0-0

Αναλυτικά η βαθμολογία 

1. Αγροτικός Αστέρας 13
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 13
3. Ζάκυνθος 11
4. Τύρναβος 11
5. Αιγινιακός  9
6. Πιερικός -3


Επόμενη (7η) αγωνιστική (31/05)
Τύρναβος - Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζάκυνθος - Αιγινιακός
Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας



a-sports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου