Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΑΝΟΖ: Σπουδαία εμφάνιση (άλλη μία) της Φιλίππα Κολοκοτσά! (Photos)

Σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση πήρε μέρος ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, με την αθλήτρια Φιλίππα Κολοκοτσά. Ο Όμιλος συμμετείχε στο Γκραν Πρι «Ακρόπολις», ανάμεσα σε 46 σωματεία και δύο χώρες. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Με συμμετοχή 244 συνολικά κολυμβητών/τριων από 46 Σωματεία και δύο (2) χώρες, διεξήχθη (8-10 Μαΐου), στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, το Γκραν Πρι «Ακρόπολις» στην κολύμβηση.
Εκτός των 45 ελληνικών Σωματείων, μετείχαν επίσης η Κύπρος και η Γεωργία, καθώς επίσης και το ιταλικό Σωματείο Delfin ’88.
Και ανάμεσα σε όλες αυτές τις δυνάμεις και η Ζάκυνθος... ο Α.Ν.Ο.Ζ. μας με την υπερδύναμη μας, το δελφίνι μας Φιλίππα Κολοκοτσά ​!!!
Αξιοπρεπεστατη εμφανιση κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες για την ιδια, μετα απο τις τοσες πολλες συμμετοχες σε παρα πολλες διοργανωσεις αλλα και τις υποχρεωσεις της αυτην την περιοδο στο σχολειο, το " αστερι" μας συμετειχε στα 50μ ελευθερο, στα 100μ πεταλουδα αλλα και στα 50μ πεταλουδα οπου εκει στους προκριματικους καταφερε να περασει την Κυριακη το πρωι με χρονο 28,60 3η στους τελικους το απογευμα  και εκει να πιασει την 4η θεση πλεον, με νεο ακομα πιο βελτιωμενο χρονο 28,47!!!!!
Το ΔΣ του Α.Ν.Ο.Ζ για αλλη μια φορα θελει να ευχηθει στο κοριτσι αυτο, αλλα και σε ολα τα παιδια της ομαδας - που μονο με την υποστηριξη του προπονητη τους, των οικογενειων τους, αλλα κυριως και με το δικο τους "ΠΕΙΣΜΑ" κοντρα στην τεραστια ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ που συνεχιζει να μας κανει ξεχωριστους σε ολη την Ελλαδα, να συνεχισουν να κυνηγανε τα ονειρα τους, τους στοχους τους και να παραμενουν ενα λαμπρο παραδειγμα για μικρους και μεγαλους οτι:ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ....ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΔΣ ΑΝΟΖ».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου