Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ή εσύ... ή εγώ!!!

Κάτι παραπάνω από χαρακτήρα «τελικού» έχει αποκτήσει το παιχνίδι της Κυριακής
μεταξύ Ζακύνθου και Αιγινιακού. Η πρώτη θέλει νίκη διότι παίζει στην έδρα της και θέλει να πάρει... ανάσα παραμονής, απ’ την άλλη οι Πιερείς βρίσκονται στο -2 απ’ τη σωτηρία και σε πιθανή ήττα τους, τα πράγματα θα γίνουν πιο ζόρικα από ποτέ!
Η προετοιμασία συνεχίζεται και για τους δύο «μονομάχους», με τους προπονητές εκατέρωθεν να προσπαθούν να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών τους.
Οι νησιώτες ναι μεν μπήκαν με «μαξιλαράκι» το μπόνους, όμως μετρούν μόλις δύο ισοπαλίες και το άνευ αγώνα τρίποντο με τον Πιερικό, δείγμα του πόσο «καταστροφικά» κυλούν τα πλέι άουτ.
Όσον αφορά την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη και καλείται να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απ’ το νησί για να μην «μπλέξει» ακόμα περισσότερο η κατάσταση.
Στην Ζάκυνθο, ο Ντάνι Ακίνο δεν υπολογίζει σε ΕυθυμιάδηΜπλέτσα και Τσόπελα, που είναι τιμωρημένοι, ενώ επανέρχεται –σε πρώτη φάση στην αποστολή- ο Ξενοδόχοφ. Στον Αιγινιακό είναι εκτός ο Πέντα που δηλώθηκε απ’ τον Μακεδόνα τεχνικό να εκτίσει στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς και ο μόνιμα απόντας, Ντεβέσα.

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου